Gå til innhold

[Løst] Samsung ST65


Anbefalte innlegg

Jeg har et kamera som det er utrolig lenge siden jeg har brukt og sliter med å finne en måte å få det til å fungere på igjen. Problemet er at jeg vet ikke om det er batteriet eller om det bare trenger å lades opp. I og med at det er så lenge siden jeg har brukt kameraet så vet jeg ikke om jeg har lader liggende et sted, å isåfall ikke hvor om jeg skulle ha det. Jeg har heller ikke noen spesiell grunn til å skulle ta i bruk dette kamera og jeg er derfor egentlig ikke noe villig til å bruke noe penger for å finne det ut heller. Ønsker egentlig bare å levere det inn enkelt og greit. 

Problemet er at Samsung ST65 har jo ikke noen form for minnekort, og jeg mener at jeg hadde noen bilder inne på dette kameraet, jeg ønsker derfor helst ikke å levere det inn før jeg vet hvilke bilder dette er og slik at jeg kan få fjernet eller overført dem til et annet sted. 

Hva kan jeg egentlig gjøre? Må jeg bare finne meg i å kjøpe et nytt batteri eller ny lader? Eller tror dere at det kan finnes et sted hvor jeg kan levere det inn og få ladet kamera eller skiftet batteri for å finne ut hva jeg har på det?
 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...