Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Min erfaring med Kvalito IT


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg er også veldig fornøyd med linja fra Mtulink. Har også tilsvarende linje fra Telenor installert i huset og må si at Mtulink sin fungerer mye bedre, selv om det i utgangspunktet virker litt rart, all den tid de visstnok leier linjer fra Telenor.

Lenke til kommentar
Jeg har også bestilt DC nå. Har SHDSL fra Kvalito/MTUlink og opplever mye trøbbel med dårlig pingtid og ustabile linjer... Hvordan gikk det å si opp MTUlink ?

DC leverer 4 Mbit her om 10 dager...

Det gikk greit å si opp. Men tok meg litt over 1 mnd å få kontakt med noen som kunne gjøre noe. Fikk fikset det siste i dag. Men når de tok tak i det så gikk det raskt. Selvsagt etter at jeg fikk første purring på regninga. Men det gikk ganske greit. Send en PM om du vil ha flere opplysninger.

 

Ståle

Lenke til kommentar
Jeg har også bestilt DC nå. Har SHDSL fra Kvalito/MTUlink og opplever mye trøbbel med dårlig pingtid og ustabile linjer... Hvordan gikk det å si opp MTUlink ?

DC leverer 4 Mbit her om 10 dager...

4 meg??? 2500.- spenn i måneden! Det er konge, men koster.. Må klare meg med min 2 meg fra dc...

Endret av magnus99
Lenke til kommentar

Opplever det samme som ludomp3. Etter nesten 4 måneder med venting(Helt siden de tok over fra Kvalito) har de omsider begynt å gjøre noe med linja i forrige uke, etter en siste purring. Ble rutet gjennom en server i Trondheim som i tillegg var overbelastet fikk jeg beskjed om forrige uke. Syns det var en unødig vei å gå ettersom jeg bor i Østfold. Er ennå ikke helt overbevist om at linja er optimal.

Dere som nå har fått mtu. Hva får dere på linjetesten hos mtu? http://linjetest.exo.no

Lenke til kommentar
Dere som nå har fått mtu. Hva får dere på linjetesten hos mtu? http://linjetest.exo.no

Fikk 718 på første test, og 740(!) nå nettopp...

 

Så hastigheten kan jeg visst ikke klage på. Dessverre har det ikke kjørt problemfritt etter MTU Link tok over, heller, men de har vært rimelig kjappe til å løse de problemer som har oppstått.

 

Når det gjelder Novanett, kan jeg visst ikke annet enn å flire... Jeg kommer til å tenke på en fyr vi hadde i Stavanger for noen år tilbake. Han var knapt slått konkurs før han startet noe nytt. Det ble dog alltid samme resultat uansett hva det var han startet... :laugh:

Lenke til kommentar

Fortsatt godt fornøyd med MTUlink. Hastigheten ligger på rundt 720. Bedre enn da jeg hadde telenor. MTUlink bruker en litt annen type oppkobling som gir bedre hastighet enn f.eks telenor. I tillegg setter jeg pris på å ha IMAP mailserver...kjekt dersom man sjekker mail fra flere forskjellige PCer.

 

tomdab

Lenke til kommentar

Vil bare gi beskjed om at etter at MTU link endelig tok tak i regninga og oppsigelsen min. Så ordnet det seg. Men er irriterende at det måtte komme et varsel om inkasso før det skjedde noe. Kostet meg 1 månedes betaling ekstra.

 

Når det gjelder mine erfaringer med Direct Connect sin SHDSL linje

 

Stabilitet. Har vært meget bra. Synes pingen min er litt dårliger en det jeg trodde. Særlig mot en noen svenske servere. Men holder seg veldig stabil, og er ganske bra ellers. Er veldig mye bedre en det jeg hadde hos MTU link/Kvalito men dårligere en hos Telenor.

 

Kundeservice/helpdesk. Førstelinje er hos en lokal leverandør. Min er ikke så veldig lokal, men lett å få tak i. Tar ting med en gang og ringer tilbake når det blir lovt. Det lille jeg har hatt kontakt med den, har blitt løst veldig raskt. Slipper å bruke 3 uker som hos MTU link for å overbevise dem om at jeg har problemer.

 

Ser ut som om det neste gangen jeg skal kontakte dem er for å gå opp en størrelse i SHDSL linje.

 

En liten ting til som jeg likte veldig godt. De sender ikke første regning før de har sett at linjen har vært stabil i 2 til 3 uker. Tar betaling i fra at linja fungerer som den skal.

 

mvh

Ståle

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...