Jump to content
NTB - digi

Statsbygg vil selge øyer i Indre Oslofjord

Recommended Posts

Oslo kommune har andre og viktigere ting å bruke penger på, det og ta vare på naturperler er ikke en av de tingene, så like greit at pengesterke personer privatiserer disse øyene.

Share this post


Link to post

Oslo kommune vil ikke betale for øyene. Den norske start vil ha penger. Hvem blir den endelige kjøperen. Her kan stråmenn dukke opp.

 

Da Jan Mayen mistet sin betydning som arbeidsplass for norske borgere, - ja all statlig aktivitet der ble automatisert bort til satellitt verdenen da oppstod en helt ny situasjon. Det kom inn forslag om å selge den, - for eks til andre land. Men den gang ei. Den ble fredet. Forbudt for alle kreative gründere i Norge til å benytte den til noe som helst nytt og spennende. Skape forretning for Norge! Blir øyene i Oslofjorden til slutt Kinesiske?

Share this post


Link to post

For at vanlige folk skal kunne ha og bruke hyttene og vanlige folk ellers ha tilgang til øyene, er det best om kommunen overtar og forsetter å feste ut tomtene til en rimelig pris (ikke markedspris). Disse øyene er perler og bør være tilgjengelige for flest mulig av byens innbyggere og andre. Og ikke etter hvert fylles med megapalasser som er eiet av bare de rikeste og svært begrenset adgang for folk flest. Om kommunen vil, kan øyene utvikles med nye attraksjoner hvis de er i kommunens eie.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...