Gå til innhold

Statsbygg vil selge øyer i Indre Oslofjord


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Oslo kommune vil ikke betale for øyene. Den norske start vil ha penger. Hvem blir den endelige kjøperen. Her kan stråmenn dukke opp.

 

Da Jan Mayen mistet sin betydning som arbeidsplass for norske borgere, - ja all statlig aktivitet der ble automatisert bort til satellitt verdenen da oppstod en helt ny situasjon. Det kom inn forslag om å selge den, - for eks til andre land. Men den gang ei. Den ble fredet. Forbudt for alle kreative gründere i Norge til å benytte den til noe som helst nytt og spennende. Skape forretning for Norge! Blir øyene i Oslofjorden til slutt Kinesiske?

Lenke til kommentar

For at vanlige folk skal kunne ha og bruke hyttene og vanlige folk ellers ha tilgang til øyene, er det best om kommunen overtar og forsetter å feste ut tomtene til en rimelig pris (ikke markedspris). Disse øyene er perler og bør være tilgjengelige for flest mulig av byens innbyggere og andre. Og ikke etter hvert fylles med megapalasser som er eiet av bare de rikeste og svært begrenset adgang for folk flest. Om kommunen vil, kan øyene utvikles med nye attraksjoner hvis de er i kommunens eie.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...