Jump to content
Blørgh

Hva er galt med elsykkelen min?

Recommended Posts

Jeg skjønner ingenting av noenting, og enda mindre av elektronikk. Elsykkelen min(dbs helix kjøpt på finn i fjor) fungerte toppers i går, og skrudde seg fint på i dag tidlig. Batteriet er fulladet, alt ser ut til å funke. Når jeg trykker på knappene for å får drahjelp så skjer det ingenting, selv om displayet viser at styrken økes. Det er også et nytt symbol på skjermen, en M i en sirkel oppå et langt rektangel. Jeg vet ikke om symbolet er der fordi jeg ved et uhell har rotet med innstillingene og at det er det som er galt, eller om det er en feilmelding om noe annet. Finner heller ikke bruksanvisning på nett. Har prøvd å holde inn alle mulige kombinasjoner av knapper, og har prøvd å sjekke om alle ledninger går dit de skal. Hvis noen har noen forslag, så blir jeg svært takknemlig!

post-520250-1288831_thumb.jpeg

post-520250-1288835_thumb.jpeg

Share this post


Link to post

Har du lest i manualen om det er en måte og "tilbakestille" hele systemet på? Husker vi leverte inn en el-sykkel til XXL og de fikset en "software" feil ganske fort ved og tilbakestille.

Share this post


Link to post

Problemet er at jeg har ingen manual... finner heller ikke en på nett, og det pleier jo å være ganske enkelt! Men kanskje jeg skal svippe innom en butikk i nærheten og se om de kan hjelpe meg selv om sykkelen er kjøpt et annet sted.

Share this post


Link to post
Annonse

Ja, tror nok jeg må ha gjort en svært dårlig søkejobb. Tusen takk! Feil på motor er jo dårlige nyheter. Tusen takk for hjelpen!

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...