Gå til innhold

Spørsmål om søkbare permisjonsdager


TorWhale

Anbefalte innlegg

Heisann, skal inn i Garden nå førstkommende tirsdag. Noe jeg har lurt på som jeg ikke finner et helt definitivt svar på er hvordan det fungerer med permisjon og slikt. Vet at folk i garden, har blant annet et par kompiser der nå som gikk inn i august, ofte har perm hver vanlige helg.

 

Spørsmålet mitt er angående disse "20 permisjonsdagene" jeg har hørt om. Vanlig helgeperm trekker vel ikke dager fra disse 20? Jeg har lyst til å dra på en 5-7 dagers ferie til sommeren, så hadde da håpet å få innvilget 7-9 dagers perm en gang på sommeren. Tror dere det er realistisk? Skal søke om dette så tidlig som mulig, så håper på at det går fint da jeg søker 6-8 måneder i forveien. Men hvis helgeperm og slikt trekkes fra de 20 dagene så er det vel bare å glemme antar jeg. 

 

Takk for svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tilleggsspørsmål: Har hørt at 5. kompani i garden har mer perm/er mer fleksible med når man kan ta perm enn de andre kompaniene. Antar dette er fordi vaktkompaniene er satt opp på turnus i større grad enn 5. kompani, og derfor ikke har så stor frihet til å velge selv. En av kompisene mine i 5. kompani er i radio om jeg ikke husker feil, og han har vel stort sett perm hver eneste helg. 5. kompani er kanskje lurt da hvis jeg vil ha best mulig sjanse for å få opptil 10 dager perm på sommeren en gang. 

Lenke til kommentar

Det spørs kva teneste du har (kjenner ikkje garden), men dersom du kun "jobbar" 5 dagar i veka mellom kl 8 og 16 så tell ikkje helga med.

Enkelte tenester har turnusar som kompliserer det det heile, og enkelte har også teneste der ein må være fulltallige slik at alle må ta ferie samtidig.

 

Eg vil derfor råde deg til å ikkje legge for mykje planar før du veit meir.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...