Gå til innhold

Russearrangamenter


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette varierer frå skule til skule.

Dei store nasjonale arrangementa er vanligvis opne for påmelding som Facebookarrangement eller som ordinær annonsering i media eller som plakatar på skulen.

 

Mange skular velger eit russestyre som tek seg av planlegginga og invitasjonar til diverse russearrangement for heile russekullet.

Andre plassar er det enkeltruss som sjølv som lager sine private russefestar der dei kun inviterer sine venner og kaller det russefestar.

Og heilt andre plassar kan det være slik at ingen lokalt tek initiativ til å arrangere noke slik at alle ender opp med å rulle rundt i eigne russe-bilar/bussar utan å samlast i det heile tatt.

 

Alt av russearrangment er i regi av dei av russen som orkar å arrangere eit eller anna, eller dei er i regi av kommersielle aktørar som ser på russefestar som ei kommersiell tilstelling på lik linje med andre konsertar og festar.

Dette medfører desverre at det ikkje er garantert at du blir invitert på eventuelle lokale russefestar, og at du betale for å delta på dei store nasjonale russefestane.

 

 

Dersom eg skal gjette så vil eg tru at det meste av russearrangmenta vil då få vite om enten som Facebook-arrangment (om dere fortsatt bruker Facebook til slikt) eller som plakat på oppslagstavla på skulen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...