Gå til innhold

Fins det en sporingsbrikke med SIM-kort man kan bruke til elsykkel uten idiotdyrt abonnement?


Pallantir

Anbefalte innlegg

Jeg har kikket på noen sporingsbrikker til elsykkelen (det fins en grei plass å gjemme alt opptil fyrstikkeskestørrelse i den), men alt jeg har funnet til nå er avhengig av spesialabonnementer til rundt 1000 i året. Det blir jo litt dustete når man kan sette på et kontantkort fra Telia og betale 249 kroner for fri SMS. Er det noen som vet om en sporingsenhet som ikke er veldig dyr, går på GPS og sender sms?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

accer, trehjulssykkel? :rofl: Du liker ikke elsykler, altså? ;) Men jeg lurer på om jeg må endre strategi og koble meg til et eller annet sted på sykkelen, for det som ligger til greie priser på eBay har minibatterier og vil ikke tåle mange timene uten strøm.

 

Kanskje noe sånt kan funke: https://www.ebay.com/itm/Top-Mini-Builtin-Battery-GSM-GPS-Tracker-Car-Motorcycle-Vehicle-Waterproof-Handy/263145731306?hash=item3d44b534ea:g:3cwAAOSwnntbmpyS&vxp=mtr

 

Og så legger jeg en skjult kabel til der jeg gjemmer den, det trengs jo ingen tykk kabel til det. Og den skal kunne ta volt fra 9 til 90, ifølge en annen auksjon.

 

 

det meste på den siden var jo for å spore sykkelturen og passer ikke som tyverienhet. Bortsett fra den første, som er beregnet til å finne igjen sykkelen, men er fullstendig ubrukelig utenfor Oslo. Disse bluetooth-taggene er det jo ingen har på bygda som bruker.

Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...