Jump to content

accer

Medlemmer
 • Content Count

  369
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

146 :)

Recent Profile Visitors

2945 profile views
 1. Gassen går fra kassa og inn fram til fordelingen i vogna, der fordeles det til gassovnen så deles rørene til komfyren. Det er det mulig at noe blokkerer for gassen så den ikke kommer fram. Enten lekkasje eller rust. Ta og blås inn i rørene med trykk se om det kommer luft fram til kokeplatene . Da kan du også få ut dritt som evt ligger i rørene.
 2. Hvor gammel er vognen hvilken vogn er dette? Kan du kjenne noe gasslukt ved kokeplatene? Prøv å sett på platene bruk en laiter mulig at tenneren er gåen. Mulig det er tett eksos eller utluftning.
 3. Det er tre brytere i vogna til gass dem må stå oppe får at gassen skal komme kokeplatene, kjøleskap skal stenges fra 220v når den ikke står på strøm.
 4. Hva står bryterene på i vogna gass eller 220v
 5. Ta av låssylinder dørtrekket og stram vaieren eller bytt om den er veldig slakk
 6. Hva som ikke virker på gass da?
 7. Jeg bytter alltid begge sider det gjelder det meste jeg gjør. Så da blir det likt på begge sider. Det er på grunn av det ikke skal være noe forskjell på sidene også så slipp du ta jobben senere,sjekk også stag og bremser når du først holder på. Men du kan bytte bare på en side om du vil og om penger ikke streker til, så det skal gå helt fint uten problemer å ta andre siden når det rykker.
 8. Du merker det når ABS lampen lyser da må du bytte helst litt før.så lenge det ikke har kommet lenger en dette så går det bra noen uker kanskje en mmd. Det er ikke noe fasit på hvor lenge det holder. Det går litt på hvor mye du kjører. Etter det du beskriver nå så er det bare helt i begynnelse til slitt lager nå.
 9. Det er rundt normalen på pris det der. Ligger på ca mellom 10 og 15 tussen går litt på hvor du gjør det hen,så få det byttet før kostnadene blir mer. Om det skulle brenne seg og hjulet låser seg så blir det mer jobb og dyrere. Da en må kappe ut til boltene for å løsne svinghjulet litt av en dritt jobb.
 10. Om det ikke er noen vibrasjoner enda så kan du kjøre til du hører det blir litt være. Men husk at om du kjører for mye så kan det gå utover aksling og vibrasjonen som kommer av at hjullageret blir for rom så går det utover andre ting. Det merker du fort. Så bytt så fort du kan. istedenfor å ødelegge andre ting på bilen.
 11. Knuser svinghjulet om det brenner seg fast, bilen blir elendig å kjøre,bytt så fort du får tid.
 12. Ta med en bitt til din lokale blikkenslager så fikser han nytt i samme mål på et øyeblikk..
 13. Nei kanskje ikke ferie. Men SVV er jo en av bedriftene kunne holde åpen. Men dem går jo under staten så det virker nesten sånn,dem kunne godt hatt alle tjenester oppe. Men dem er jo kjent for å gjøre alt vanskelig å helst ikke tenke nytt.
 14. Har vert stengt nå i 14 dager skulle egentlig åpne den 26 altså i morgen. Nå er det jo så at dem har en jobb som ikke er fare for smitte eller noe trenger heller ikke å være i kontakt med folk. SVV bruker vel dette for alt dem kan for å få seg ekstra ferie. Om eksempel du vil ha skilt så er det bare et taste trykk for dem.å sjekke at alt er igjorden. Så kan dem bare levere ut gjennom dør luke på stasjonen. Menst alle andre som jobber som virkelig er utsatt for smitte må jobbe dette er lav mål fra SVV. Dem kunne også hatt nettsidene sine åpne men nei da så vanskelig skal dem være dem nytter vel godt av dette her...
 15. Her har du et som er veldig bra kan ha ovn i lavvoen brukes både sommer som vinter. Det som er fint er om en har et vann som en kan fiske i når en først drar ut på tur. https://www.helsport.no/varanger-camp-2563.? Har tenkt på tur i påsken selv nå, nå som ikke en kan reise noen steder. tar med meg fult utstyr og drar langt inn i marka for meg selv? Tja en kan si at det er bobil framfor hytte som blir tingen framover. Da har en noe å bruke i tilfelle blir flere sånne tilfeller.
×
×
 • Create New...