Gå til innhold

Oppkjøring i Skien


Speideren

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå er det en del veiarbeid og stengte veier i Porsgrunn og Skien, men kjørte BE fra SVV til Geiteryggen, over Trommedalen og Rødmyr mot Menstad. Trommedalen er stengt nå, men den ruten er veldig OK.

 

Er det B du skal kjøre så går ei rute fra SVV via Porsgrunn over Eidanger til E18 og Vallermyrene, over Borgestad til Menstad og SVV. Kjører du der så husk E18 er stengt fram til medio oktober ved Telemarksporten og regn med kø, særlig hvis du skal kjøre etter kl 14. Ruta er helt grei å kjøre.

Endret av LabWeiler
Lenke til kommentar

Kan man få stryk hvis man kjører seg helt vekk, selv om sensor også ikke visste veien?

Ved avvik i kjøreruta er det fortsatt sensors oppgave å gi tydelig instruks om hvor en skal kjøre. Er veien man egentlig skal kjøre derimot stengt med skilt bør man selvfølgelig være oppmerksom på det. Det er ikke et krav om å være lokalkjent der man kjører opp.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bonusspørsmål: Kan sensor forvente at du skal vite om omveier ved uforutsette hindringer? Kan man få stryk hvis man kjører seg helt vekk, selv om sensor også ikke visste veien?

 

Kravet er vell at du skal følge instrukser. Får du for eksempel en konkret beskjed om å kjøre til ett spesifikt sted, skal det være godt skiltet hele veien, også ved omkjøringer. Er du usikker, er det helt innafor å spørre sensor.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...