Gå til innhold

Ny oljeminister vil ikke avvise oljeutvinning i Lofoten og Vesterålen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor har vi en "oljeminister" og ikke en "energiminister"? Fins det også en vindkraftminister, en fossekraftminister...en solcelleminister....en bølgekraftminister...en ...atomkraftminister....en likestrømsminister .....vekselstrøm.....bevegelsesenergiminister.....mgh-minister und zu weiter..

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Freiberg mista all popularitet blant sine lokale velgere da han lovte at hvis han ble ordfører skulle det ikke innføres eiendomsskatt i kommunen. Freiberg ble ordfører, og nesten umiddelbart kom eiendomsskatten. Han unnskyldte seg med at han ikke hadde flertall....jaha....men han visste jo at det ville bli slik da han kom med sine lovnader også.....

Ikke en mann å stole på.....

Lenke til kommentar

 

En galning ut og en ny inn

Vil de ikke ha penger der i kommune kassen fra oljen :)

Nei hvorfor skulle de det? Lofoten, Vesterålen og Ofoten har mye mer igjen for å satse på bærekraftig turisme enn oljeindustri.

 

En må gjerne bore i havet der, men all landbasert aktivitet må legges til sør for Bodø for å ikke rasere turisparadisene. Da vet vi alle at det enkeltseter er bare å la være å bore og heller tenke langsiktig.

Lenke til kommentar

Skal man tro på noen som faktisk fremdeles er i fornektelse om menneskeskapte klimaendringer? Slik trumpisk løgnstrategi er trist for demokratiet. Det er bra med forskjellige synspunkter, men fordreining av faktagrunnlag med synspunkt om at det kun er meningsforskjeller er slutten på den faktabaserte samfunnsstyring.

Det krevde 5-6spørsmål fra journalistene for at han ikke skulle tåkelegge sine synspunkter på klima.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...