Gå til innhold

Dimbare spotter som man kan legge inn i Apple sin Hjem-app?


Anbefalte innlegg

Hei. Skal bygge en spottekasse på stuen hvor jeg skal ha 13 spotter. Kassen skal gå langs to av stuens vegger med en høyde på 9,5 cm og dybde på 30 cm (vil ha denne høyden for å ikke måtte flytte på to støpsler). 

 

Scenario 1:

Har vært i kontakt med en elektriker ang. montering av GU10-sokler slik at jeg får brukt Ikeas Trådfri GU10-pærer (evt. Philips Hue GU10). Problemet med bruk av GU10-spotter er at kassen må tilfredsstille kravene også for halogen GU10-spotter, i tilfelle noen i fremtiden skulle putte slike oppi. Noen som vet hvilken høyde som er krav i slike spottekasser? :hmm: Elektrikeren jeg snakket med var usikker. Høyden på en GU10-pære er bare 5 cm, og taket er forøvrig av betong. Vegg og kasse av gips.

 

Scenario 2:

Å kjøpe vanlige, komplette spotter, og koble disse opp mot Apples smartsystem - MEN, Fibaros hvite styringsboks for homekit kan bare slå av/på slik jeg har forstått det, og kan dermed ikke dimme spottene. Finnes det andre alternativer som sømløst kan tilkobles Apples Hjem-app? Dette scenarioet hadde nok blitt det peneste (men også dyreste).

 

Takk for all hjelp :)

Endret av 2bb1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...