Gå til innhold

Gammelt piano


SRLD

Anbefalte innlegg

Hei, har nylig arvet et gammel Schimmelpiano fra min bestemor. Iflg serienummeret er det lagd i perioden 1951-1960. Lurer på om det er noe å selge, eller om det like gjerne kan gis bort? Konge hvis noen har innspill ?

 

S

post-458935-395900_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Etter hva du finner på Finn burde det kunne selges for minst 5000.-  Har du gode kompiser og mulighet å levere det er det lett å kunne ta noe mer.

Ser at noen modeller faktisk har mye høyere verdi så du burde ta kontakt med noen som selger eller stemmer pianoer i området å høre med de, det er jo mulig de har vet om noen som er interessert i det.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vi har nest et identisk hjemme hos mine foreldre (lokk over tagente og stativ til noter påsatt i front), kostet vel 15 000,- kroner da det ble kjøpt brukt på 80tallet. En gedigen formue, men har bare tapt seg i verdi etter det jeg har lest meg opp i siden det er verken oljet, stemt eller vedlikeholdt noe særlig.. Etter det jeg har lest vil det koste 10-15 000 å restaurere det og da vil man kanskje kunne få 20-25 000. Men med fraktpriser i tillegg så er vanskelig å tjene noe...

Endret av Krozmar
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...