Gå til innhold

Hjelp til å Finne Enkel Smartklokke


Anbefalte innlegg

Jeg er på utkikk etter en smartklokke og har noen få enkle kriterier som man skulle tro det var enkelt å finne på en simpel smartklokke, men som det det tilsynelatende er vanskelig å få oppfylt uten andre store kompromisser (slik som mange andre avanserte funksjoner som gjør at klokka blir stor, har kort batteri-tid osv.). Så kanskje noen her kan komme med noen tips til en bra klokke som oppfyller følgende 5 kriterier og som er kompatibel med Android, og samtidig ikke er alt for stor og har ok batteri:

 

  • Google Calendar events/reminders varsling
  • Telefon-anrop varsling + svare/avvise anrop
  • Gmail / SMS / Messenger valsing
  • Musikk styring (altså ikke nødvendigvis musikk på klokke, men enkle funksjoner som fram/tilbake/pause/etc. uavhengig av musikk app på mobilen)
  • Klokke Alarmer (enten definert på klokka eller fra mobilen er ikke viktig, men hvis de må lages på klokka må det kunne defineres flere pr. dag som på mobilen).

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fitbit Versa og Blaze, gjør dette og mye mer. Batteriet holder i ca 5 dager, og mye lenger dersom du slår av pulsmåling.

 

Gear Fit 2 er et annet alternativ.

 

Fitbit sine klokker hadde vært midt i blinken hadde det bare vært mulig å svare/avvise telefon-anrop når de brukes sammen med en Android telefon. Dessverre blir de uaktuelle når de mangler en så basic funksjon.

 

Jeg skal sjekke ut nærmere Gear Fit 2. Har lest det var noe trøblete alarm-oppsett på den. Jeg har en Nexus 6P telefon. Noen som vet om det trengs noen Samsung spesifikke apps installert på telefonen (vil helst unngå dette) for å bruke alt funksjonalitet på Gear Fit 2 eller synker den med native Google apps?

Lenke til kommentar

At du har Android-telefon var jo en vesentlig opplysning som manglet i førstepost. Jeg bruker iPhone, og der funker dette med å svare og avvise anrop fint. Har ikke prøvd GF2 selv, men den skal ha flere funksjoner på Android enn iOS (naturlig nok). I nyere versjoner skal den også ha OK støtte for iPhone. For enklere alarmoppsett kan man installer apper på den.

 

Har du sett på klokker fra Garmin? Mange av dem er ganske store, men for eksempel Vivoactive er tynn og har middels størrelse: https://buy.garmin.com/nb-NO/NO/p/150767 . Dette er en gammel modell, og du finner den på finn.no til godt under tusenlappen. Den har ikke pulsmåler, så batteriet holder i ukevis når du bruker den som smartklokke. Vet ikke hvordan den har støtte for Android, men på iOS kan man svare og legge på, og styre musikkspiller, fra klokken. Den har også støtte for Connect IQ, så du kan installere watch faces, apper og widgets på den.

 

Du må ha en app på telefonen for synk etc, dette gjelder enten du har Fitbit, Samsung, Garmin eller noe annet.

Endret av zanta
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...