Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Start menyen åpnes ikke (alltid)


Anbefalte innlegg

Morn!

Har et problem på min PC som kjører Windows 10 x64 Professional, start menyen åpner ikke alltid med en gang. Med det mener jeg at det ofte kreves flere klikk for at den åpner seg.. Samme problemet har jeg på åpning av f.eks nettverk innstillinger gjennom notifikasjonsområdet (altså helt nede til høyre på task-bar'en).

Merk at det ikke skjer hele tiden, men i omtrent 90% av tilfellene - lettere irriterende i lengden.

Har selvsagt sjekket at musen funker som den skal og har ingen problemer ved annen bruk.

PC specs forøvrig:

Ryzen 1500x
16gb 3.2ghz DDR4

RX 480

B-350 chipsett.


Er det noen som har peiling på hva som forårsaker dette problemet, og eventuelt har en løsning på det? Er ikke veldig keen på å reinstallere OS'et bare for dette, finner heller løsningen på noe vis.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Desverre ikke et ukjent problem med Windows 10. Har en maskin nå hvor det ofte tar veldig lang tid å få opp start-menyen. Har tidligere hatt en maskin hvor den ikke kom opp i det hele tatt. Måtte installere hele Windows på nytt. Hjalp også en kamerat med en PC hvor igjen start-menyen ikke ville opp. Han fant en registry-fix som ordna feilen.

Lenke til kommentar

Har et problem på min PC som kjører Windows 10 x64 Professional, start menyen åpner ikke alltid med en gang. Med det mener jeg at det ofte kreves flere klikk for at den åpner seg.

 

Jeg har noe lignende på min Windows 10 x64 Home. Jeg trodde først det var Firefox, for den har vært ganske håpløs i mange måneder. Men nå har det skjedd et par ganger, når jeg prøver å slå av maskinen, at alle programmer har vært lukket (unntatt Explorer), og Task manager sier 100% CPU - da er maskinen ganske enkelt for opptatt til å merke at jeg har klikket på Start-knappen. Ser du noe spesielt vedr. CPU i Task manager?

 

Søker jeg på nettet, finner jeg flere forskjellige forklaringer. Alle sammen har "gode råd" om å endre registeret på mange punkter. Jeg har ikke spesielt lyst til å endre registeret i hytt og vær og bare håpe at en av endringene løser mitt problem.

 

Gudskjelov er det ikke noen særlig alvorlig sak foreløpig. Men jeg har installert Manjaro Linux for å se om det oppfører seg bedre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...