Jump to content
01gutt

Hei

Recommended Posts

Er det mange av dere som har kontakt med mange fra studie? Har enn så lenge ikke fått noen gode venner fra videregående, går siste året og er helt alene. Skal studere medisin i 6 år og jeg lurer derfor på om hvor godt ble dere venn med de dere studerte med, og har dere fortsatt kontakt med de fra Vgs?

Share this post


Link to post

I begynnelsen må man legge energi i å bli kjent med folk. Bli med i studentforeninger, og vær med på den der fylleuka i begynnelsen av førsteåret. Fadderuke heter det vel. 

 

Det er lettere å bli kjent i disse settingene, for det arrangeres jo for at man skal bli kjent :)

Share this post


Link to post

Skal du studere medisin neste år? Kult! Hvor hen? Jeg studerer medisin i Bergen. Du trenger absolutt ikke være med på "fylleuke" i starten av året for å bli kjent med noen. Jeg var med på noen av de greiene, men ble best kjent med folk etter hele uka. Studentmiljøet i Bergen er veldig bra, sikkert bra på de andre studiestedene også. Jeg hadde et par - ikke så veldig gode - venner på vgs, men nå snakker jeg nesten aldri med dem, og det er jeg bare glad for. Her er folk med samme intellekt, interesser og mer voksen personlighet (med innslag av andre ting også til tider) - det er hver for sin smak. Ikke tenk på det å få venner som et problem, det er bare moro å studere. Lykke til!

Share this post


Link to post

Det der med å bli kjent i fylla det handler bare om å sjekke om andre blir drittsekker eller farlige, da man mistenker eller frykter det. Blir som et sannhetsserum ved avhør. Men blir selvsagt ikke kjent når man er drita og bare snakker piss.

 

(Kanskje noen tror det.)

Share this post


Link to post

jeg har ikke kontakt med noen av de jeg var med på vgs. en melding en  gang i åre maks for å si hei hvordan går det hva driver du med for tida blabla i 10 min så hører man ikke noe. alltid jeg som må ta kontakt så gidder ikke når det ikke er noe engasjement tilbake ofr å holde liv i vennskapet.  

 

Går på universitetet nå og hadde en del venner i starten av 1 året, to av de slutta og ho ene ble med i en annen gjeng og isolerer meg helt nå uten grunn. Så hang med 2 fyrer ei stund for litt siden i klassen men skjedde noe så nå er vi ikke på talefot siste halve året har jeg ikke hatt noen venner i klassen som er utrolig stusselig egentlig. Men ser jo a de som er godt etablert i vennegjenger fant disse gjengene tidlig i året og det er vanskelig å komme inn i en gjeng. Klassen min er i tilegg ikke noe særlig inkluderende. 

 

 Er ensomt og føler meg litt overgitt noen gang men tenker at jeg gjør det for å få utdanninga så fokuserer på det faglige.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...