Jump to content
Guest Slettet+1423

Klassetur - universitetet?

Recommended Posts

Guest Slettet+1423

Mornings.

 

Sitter her og har tanker - nærmest gruer meg til neste år på universitetsutdanningen min, da det er snakk om å dra på klassetur med gjengen. Går nå 2. året vårsemesteret på utmark, og har nogenlunde til ikke noe særlig forhold til dem jeg går i klasse med, derfor jeg gruer meg litt til turen (samt at det skulle være snakk om tur som kan bli dyrt? Usikker om det da er verdt det?) til utlandet sammen med dem..

 

Med forholdet til dem i klassen mener jeg å si at jeg har ikke særlig kontakt el. lignende med dem på fritid o.l. Særlig nå når jeg nesten er den eneste (utenom noen få) som ikke har Facebook lengre og kan derfor ikke se hva folk skriver og planlegger. Jeg sluttet Facebooken av personlige grunner - mest fordi det kaster bort mye av tiden min..Også kan jeg i tillegg si at jeg er typen som ikke tar så ofte initiativ til prat eller noe sånt, da jeg foretrekker å være en del for meg selv (såfremt ingen av de andre vil samarbeide meg med noe ifm. oppgaver og slikt - da er jeg med).

 

Så kommer dilemmaet: Jeg kan la være og være med på turen, så lenge jeg må holde et foredrag om et emnet som skal være tatt fra utenlandske kilder (og helst fremført på engelsk) - og det er noe jeg heller ikke er særlig innstilt til.

 

Noen her som har vært borti dette eller har noe å tilføye? Jeg er rådvill og vet ikke hva jeg skal gjøre med dette. Og dette plager meg konstant hver gang turen blir nevnt når jeg har timer sammen med klassen.

 

(Til deres info: Turen det er snakk om var enten til Minnesota, Costa Rica, Finnland eller Skottland eller et annet land som klassen blir enig imellom).

 

sign. 

Stian1995

Share this post


Link to post

Du får vell berre vente å sjå til det foreligger konkrete forslag til reisetidspunkt, turinnhold, varigheit og pris?

Fram til du veit noke meir så er det litt tidlig å tenke på andre alternativ.

 

Stort sett så blir slike turar lagt opp med eit faglig program der dere på dagtid har undervisning i form av synfaringer og liknande, på kvelden blir det ofte lagt opp til ein felles middag, og etter det gjer du som du sjølv vil. Enten det er å være saman med dei andre eller trekke deg tilbake til motellrommet, går deg ein tur åleine, eller kva du no helst vil bruke tida på.

 

Slik som eg ser det så er det ingen risiko ved å være med på ein slik tur, det verste som skjer er vell at du får betre kontakt med dei andre og at du i framtida vil få ein SMS når dei andre har planlagt noke på Facebook.

Største problemet er dersom turen blir dyr, men normalt sett blir det lagt opp til ei reise på budsjett, alle er tross alt studentar.

Share this post


Link to post

Ett tips jeg har er å ikke ta deg selv for høytidelig. Det er ingen andre som tenker noe spesielt om deg. Du er bare en av mengden akkurat som alle andre. 

Det å grue seg til en tur som er neste år høres ihvertfall ikke sunt ut. Jeg tviler på at folk dømmer deg for noe. Ikke når det er snakk om 21 åringer ++ hvertfall... 
Lag en facebook bruker og se hva de skriver da vel. Tar deg maks 10 min å sjekke hva de skriver på gruppen, og du trenger ikke sjekke hver kveld akkurat. Jeg har også facebook, men jeg har ikke brukt den på 1 år. Brukes kun til messenger

 

Du bør være takknemlig for at du kan reise på utenlandsturer. Ikke alle som kan/kunne det! Prøv å nyt livet gutt!

Edited by Rapture

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...