Gå til innhold

ANMELDELSE: Life is Strange - Before the Storm


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det blir useriøst å gi dette spillet en 9er når siste episode har flere hull enn en sveitserost, og noen av scenene er så urealistiske at de får slutten på det første spill til å virke som en vanlig tur i skogen.

 

Når det er sagt så er det i alle fall "hella" mer naturlige dialoger i denne enn forløperen, og det er ikke noe dårlig spill.

 

Dessverre finnes det så mange bedre eventyrspill der ute, at jeg blir litt matt når det igjen kun er denne typen eventyrspill som blir hauset opp av massemedia.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Må si meg enig med det radiohodet sier. Til tross for bedre dialog og mye annet flott, er det mye som faller sammen i Before the Storm.

 

Det er nok litt uheldig at de tok for seg en prequel på denne måten, for til tross for at spillet gir ett godt generelt innblikk i bakgrunnen til Chloe og flere av de andre karakterene man møter i det første spillet, føles ikke historien i Before the Storm fullbyrdig i det hele tatt, og spesielt enden på Before the Storm er først og fremst veldig merkelig, den gir ikke en veldig god 'build up' til eneren, som er litt trist ettersom at jeg tror de kunne ha gjort en bedre jobb med å binde BtS og eneren sammen. Samtidig er slutten på BtS i mine øyne helt forferdelig, og spesielt det som skulle vært den mest hektiske og heseblesende scenen ble svært anti-klimaks og etterlot en god del hull.

 

Spillet er nok mer verdt en 7 av 10, og allerede det er å strekke det etter min mening. Likte godt spillet, og det gjorde mye bra som eneren ikke fikk ordentlig til, spesielt når det gjelder konsekvenser av handlinger osv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...