Gå til innhold

Støtte/alternativer for å ta ny utdanning?


Mephisto-

Anbefalte innlegg

Jeg har en mastergrad i mekanisk ingeniørutdannelse. Jeg jobbet som ingeniør i oljebransjen, og fikk muligheten til å ta steget opp som mellomleder i en annen bedrift nær hjemplassen min. 

 

Jeg tok sjansen, og det viser seg å være helt grusomt. Det er en bedrift som ikke følger lover, svært dårlig arbeidsmiljø og oppgavene er ikke i nærheten av det jeg ble forespeilet. 

 

Siden jeg har kommet bort fra byen, og ikke har lyst å flytte ser jeg på mulighetene for å ta meg en utdannelse til. Det er svært vanskelig å få seg noe annet med bakgrunnen min, det er svært lite industri. Det er derimot veldig mye bygg relatert aktivitet, og der har jeg nok mulighetene ved å ta byggfag e.l.. 

 

Jeg har jo kjøpt hus og må innrømme at jeg har blitt tilvendt å ha en brukbar inntekt.Hvordan er mulighetene for å få støtte til å ta en ny utdanning? Det beste hadde jo vært å tatt det gjennom en bedrift, men det er vel vanskelig å komme seg innenfor hos dem. Ellers noen andre innspill eller tanker? Jeg vil jo antagelig få tatt en bachelor på kortere tid enn vanlig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...