Gå til innhold

Lenovo Ideapad 720S VS Yoga 720


Anbefalte innlegg

Hei! Trenger en ny PC og disse to var på tilbud til samme pris:

 

Lenovo Ideapad 720S

 

og

 

Lenovo Yoga 720

 

 

Touchskjerm, 13,3"/14" osv er ikke viktig for meg. Eneste forskjellen jeg klarer å se på spesifikasjonene er skjermkortet. Hvor stor forskjell kan dette utgjøre? Tar også i mot forslag til tilsvarende PC'er som er på gode blackfriday-tilbud :D

Endret av oblomsoe
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

GeForce MX150 (GT1030) og intel HD 620 er veldig svake skjermkort til gaming i vertfall du kan nok nok spille lett men ikke regn med særlig gaming ytelse, du må minst på GTX 1060 eller bedre for å spille i full hd. sjekk multicom maskiner.

 

Ellers kan de nok spille av 4k filmer og spille på lav oppløsning greit på nye spill. Men støy er vel neppe størst problem heller.

Lenke til kommentar

Takk for svar. Jeg gikk for Ideapad'en. I hovedsak på grunn av at den har fler utganger enn Yogaen (blant annet 2XUSB, HDMI og minnekortleser). Er så langt veldig fornøyd. Byggekvaliteten virker veldig bra, starter kjapt og alt kjører generelt veldig smooth.

 

Eneste minusene jeg har opplevd så langt er at skjermen er noe lys svak og at viftene kan bråke litt. Viftene skrur seg av og på, og selv om de ikke lager spesielt høy lyd, er det en litt høyfrekvent irriterende lyd. Viftestøyen har blitt noe bedre etter at noen oppdateringer ble installert.

 

Alt i alt godt fornøyd og anbefaler maskinen. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...