Gå til innhold

Kjøpe linser på nett


Eplesaft

Anbefalte innlegg

Hei! Har begynt å se litt på linser på nettbutikker for å se om det er mulig å spare litt penger. Registrerer at om jeg går inn på sider som lenson, lensit og yourlenses er det ikke mye forskjell mellom prisene der og de hos fysiske optikerforretninger, MEN:

 

Om jeg søker etter produktene via prisjakt.no først, så reduseres prisene betraktelig på disse sidene. Eksempelvis har jeg nylig begynt å bruke Biofinity fra Coopervision, som selges i 6-pakninger (altså 6 månedslinser). Disse koster 385 kr fra lensit.no: https://www.lensit.no/kontaktlinser/maanedslinser/biofinity-prd39456092

 

Benytter jeg derimot prisjakt og søker opp Biofinity og går innpå lensit, ser jeg at prisen bare er 179 kr. Lurer derfor på: hva er det som skjer? Har noen opplevd noe lignende, og er det en hake? Virker nesten litt for godt til å være sant.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Se her:

http://www.dinside.no/okonomi/nettbutikk-justerer-prisen-basert-pa-netthistorikken-din/61210149

 

De justerer prisen for de som er prisbeviste og går inn på siden via prisjakt.no, så gir de en høyere pris til de som ikke gjør det :)

Ah, takk for svar. Så for meg at det var noe slikt, men var usikker på om det virkelig var det. Er det flere nettbutikker som operer slik? I følge artikkelen der var det muligens ikke det, men den er jo noen år gammel.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...