Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

[Løst] Bottleneck eller skjerm som lager problemer


Anbefalte innlegg

Hei allesammen,

 

Har skaffet meg en samsung chg90 49 ultrawide. Den fungerer kjempebra normaltvis, men jeg har oppdaget noe kjipt med den.

Usikker om det er min PC som er årsaken eller at det er skjermen i seg selv som sliter med å holde oppdaterings frekvensen oppe med 144hz.

 

CS GO på akkurat det nye banen de_dust2 med fps fra 100 til 250 kan jeg se at bildet på skjermen oppdaterer ikke rask nok. Det er som å spille på en 60hz skjerm og når man ser seg rundt så hakker bilde.

Samme gjelder i Destiny 2 hvor fps er alt fra 60 opp til 144 grunnet av vertical sync. Det har skjedd en gang med Destiny 2 og det gikk tilbake til normalt etter at jeg avsluttet spillet og startet det på nytt.

 

Min PC spec:

2600k @ 4.5Ghz

16GB ram

GTX 1070

2 SSD i raid 0

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tenker at din 6 år gamle cpu ikke klarer å levere 144 frames til skjermen din på den oppløsningen. Tror også for Ultrawide så anbefales det et 1080 kort. 

Det er det jeg håper eller tenker er problemet, men siden problemet skjedde med Destiny 2 med samme omgivelse. En restart av spillet så var problemet borte. Det gjorde meg usikker.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Du har kjøpt en AMD Freesync skjerm, men har et nVidia GTX 1070 skjermkort, så da vil du oppleve screen tearing. Med ditt skjermkort burde du ha kjøpt en skjerm med G-Sync. Eller du kan bytte til et AMD Vega 64 kort da, for å få utnyttet Freesync til AMD.

Kan hende at du er inne på riktig spor. Skal sjekke opp når jeg kommer hjem. Jeg som trodde tearing gjaldt alle spill og permanent.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...