Gå til innhold

Waterchill og støy


Anbefalte innlegg

Går og tenker litt på å skaffe meg et nytt kabinett med vannkjøling for tiden. Meningen er at det skal bli så stille som overhodet mulig. Fra før av har jeg to seagate disker og en silent enermax psu, en tt volcano 11 og det par 120mm kabinettvifter, og dette bråker for mye (liten hybel, jeg sover med pc'en 1 m fra hue, og den står og jobber døgnet rundt som regel). Jeg er også en ganske ivrig overklokker, derfor vil jeg ha vannkjøling igjen (skjønner ikke hvorfor jeg kvitta meg med den forrige :p)...

 

Jeg har sett en del på Waterchill settet og har vel mer eller mindre bestemt meg for å kjøpe det (med blokker til northbridge og gpu også). Hvordan er støynivået på dette? Bråker pumpa mye? Tenkte å lage hull i bunnen på kabinettet og sette radiatoren der slik at den får så kjølig luft som mulig og jeg kan kjøre vifta så sakte som mulig også.

 

Eller er det andre løsninger jeg heller burde se på? Har hørt noen snakke om Mist, hva er det? Pris spiller veldig stor rolle, da jeg er fattig student... Må ikke være dyrere enn waterchill ihvertfall.

 

På forhånd takk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...