Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

"Blast from the past". 24-åring møtte gamle kjente.


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg er en 24 år gammel mann. Jeg var aktiv på forumet for noen år siden og husker at hovedtyngden av deltakerne var litt unge, men at alderen deres riktignok var spredt. Kanskje er det fortsatt slik. Jeg lurer egentlig ikke på noe bestemt, men kanskje noen vil lese innlegget mitt og tilby sine tanker og kommentarer.

 

Jeg får prøve å fortelle kort og det som er mest viktig. Jeg vokste opp i et tettsted rett utenfor Oslo, men flyttet til et sted lenger ut i "distrikts-Norge" i tenårene, der jeg begynte på videregående. Jeg kjente ingen der da jeg kom, men fikk noen venner, blant annet et par jenter i min egen klasse og i parallellklassen min. Jeg ble også litt kjent med en fyr som først de siste par årene er blitt en nær venn. I dag bor vi to i en av de større byene på motsatt side av landet for hjemstedet vårt (eller hans, siden jeg var innflytter da jeg kom dit for 8 år siden). Han er ferdigutdannet og i arbeid, mens jeg holder på å fullføre min utdannelse.

 

I voksen alder har jeg i stor grad glemt og, etter hvert bevisst, forsøkt å glemme stedet jeg bodde og gikk på videregående i, samt mitt opprinnelige hjemsted. I hovedsak har jeg fokusert på utdannelse, verv og jobb her jeg bor nå, vært måneder i strekk i utlandet, og fått nye venner. Kontakten jeg hadde med gamle venner, døde naturlig ut et par år etter videregående. Foreldrene mine har flyttet videre.

 

Denne helgen har imidlertid nevnte nære venn, som jeg gikk på videregående med, besøk av så mange som tre av de jentene jeg betraktet som venner og til og med gode venner en stund. Jeg takket ja til å tilbringe kvelden med dem i kveld og gå ut på byen, med blandede følelser. På én måte er det hyggelig å møte gamle kjente igjen. På den andre siden liker jeg virkelig ikke å få en høyst levende påminnelse om det gamle livet mitt. Jeg mener jeg har gått videre og blitt mer voksen og fikk ikke inntrykk av at disse jentene hadde forandret seg merkbart. Samtidig var det for lett for meg å falle tilbake til gamle roller og mønstre rundt dem i kveld istedenfor å være denne utviklede og voksne personen. Med andre ord ikke spesielt annerledes og voksent av meg heller, så jeg framsto kanskje også som den 19-åringen jeg en gang var.

 

Til den som fortsatt er i tenårene: Hvis ikke det bare er jeg som er merkelig, er dette eksempler på kvaler som møter dere om noen år.



Anonymous poster hash: 4feb4...f44
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...