Gå til innhold

Black Isle oppløst, Fallout 3 kansellert


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

:scared:

 

Hvorfor i all verden? er det et spill interplay kan tjene inn penger på igjen må det være dette spillet som folk faktisk venter på! :roll: Black Isle er etter min mening den eneste habile avdelingen av Interplay i disse dager, Interplay laget nonen andre gose spill før.. but no more. :angry: Hva med Dark Alliance II da?

Lenke til kommentar

Var i ferd med å lage en ny topic i "Nyheter" da jeg så det på gamer.no. Dette er noe som plager meg utrolig mye. De var jo halvveis ferdig med det, og så bare kansellerer Interplay hele greien og i tillegg sparker det som var igjen av RPG-folk? Nei, Interplay har nok blitt nok et offer for gamerene som bare vil ha grafikk og meningsløs skyting på meningsløs skyting :no:.

Vi får heller sette vår lit til Obsidian Entertainment (Her er Feargus Urquhart, Chris Avellone og Chris Parker som alle har vært hos Black Isle og jobbet med Fallout-serien), Troika Games (De laget det glimrende Arcanum, og dessuten er en av hjernene bak Fallout, Tim Cain, en av grunnleggerne av dette selskapet) og InXile Entertainment som ble grunnlagt av Brian Fargo (tidligere administrerende direktør i Interplay), og gamle Fallout-travere husker nok "Brian Fargo Presents" når man startet spillet. InXile jobber for tiden med "Bard's Tale", så vi får se hvordan det blir.

Det beste som kan skje nå er jo at Interplay selger lisensen til et Fallout RPG-spill til en av disse selskapene (jeg ser helst at Obsidian får den) :yes:.

Endret av eught
Lenke til kommentar

Dette er noen av de jævligeste nyhetene jeg har opplevd noensinne, uansett virkelighet eller vitruelt.

 

Ikke nok med at de måtte skrin-legge "Project Jefferson" som kom til og bli verdens mest avanserte rollespill, men nå må de også legge ned butikken, og det er helt forjævlig, hva i alle dager tenker de på?

Jeg mener, dette er sikkert den største penge butikken til Interplay!

Endret av Snabben
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...