Gå til innhold

– Vi blir skremt av Overwatch-spillerne


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Åpen for en god kommunikasjon!! Det er en god tanke, det er ikke det.  :wee:  Det er opp til motpartneren om kommunikasjon blir god. Det jeg sier er at det er folket som skaper kommunikasjons atmosfæren.

Det er bra at Blizzard tar hånd om de som ikke oppfører seg.

Når jeg spiller generellt skyte spill, så foretrekker jeg å mute andre spillere. Jeg personlig syns det er veldi frustrerende å høre at folk prate i munn på værandre i øret mitt. Veldig frustrerende, jeg blir rett og slett ukonsentrert av det.

 

Hvis folk vil snakke med meg så må de skrive til meg, det er ikke så frustrerende.

Endret av TheDarkSeeds - SCM
Lenke til kommentar

Nå har jeg aldri spilt OW, men hvis spillerne er like kvalme som i LoL, CS:GO og DotA, så tror jeg at jeg hodler meg unna det. Er drittlei av å bli truet av 14 årige innavl unger, så at Blizzard bruker så mye ressurser er for meg ett kjempepluss. Kanskje snart på tide å ta det mer seriøst, for trusler er straffbart uansett hvor du er!

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det må bli konsekvenser av å oppføre seg om idiot. Slik som det stort sett gjør ute i den virkelige verden. Synes Playerunknown's Battleground har vært nådeløse. Nesten brutale på å slå ned på hva dem fanger opp av juks og folk som ikke klarer å oppføre seg.

 

Dem fanger nok opp et ekstremt lite i det store bildet. Men når folk blir banna så sender det en melding. Og det er noe jeg synes andre burde begynne å bli flinkere til. Skriver du dritt. Bann bruke og MAC adressen. Samme i spill. Ban hele kontoen og MAC adressa så den maskinen/nettverkskortet kommer aldri inn i det spillet igjen.

 

Da begynner konsekvensene for å være idiot å bli såpass at ihvertfall endel vil skjerpe seg. Og jeg ser mange peke finger på yngre spillere. Jeg vil nesten si voksne er verst. 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...