Gå til innhold

SNIKTITT: Motorola Moto Z2 Force Kjenner du noen som aldri slutter å knuse mobiler?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Haha! Da hadde vi nok fort fått noen Motorola-representanter på nakken. Men hvis du tar en titt på Moto X Force-testen har den omtrent samme skjermløsning, og den kastet vi veggimellom. Virket klin umulig å knuse. Vi klarte å ripe opp det ytterste laget på den, men det kan byttes. Eventuelt setter man bare på egen tynn plastfilm ytterst. Så lenge Shatter Shield-løsningen er den samme skal du virkelig gå inn for det før denne knuser. Jeg tror faktisk du må oppsøke hammer og ta i litt ekstra.

Vi kommer nok til å se litt ekstra på denne delen av det helt på slutten av testen, når den tid kommer :)

Endret av fjarle
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Telefonen er ute og testet for lengst andre steder, dere har en "sniktitt" og har feilinformasjon om at ytterlaget kan byttes både i artikkel og kommentarfelt: http://pocketnow.com/2017/08/01/whoops-no-shattershield-replacements-for-moto-z2-force 

 

Også har du dette avsnittet da: 

 

 

 

En ting som trakk ned for forrige generasjons vanlige Moto Z var batteristørrelsen. Telefonen holdt rett og slett ikke lenge nok. Men i år har batteriet i de tynneste Moto Z2-ene vokst bittelitt, og maskinvaren kan være vesentlig mer strømgjerrig enn den som var i forrige generasjon. Samtidig yter den også mye, så om du kjører telefonen hardt kan det hende batteriet likevel blir litt i minste laget. Dette er noe av det vi er mest spent på ved denne telefonen.

 

  1. Hva har Moto Z med denne å gjøre? Første generasjons Force hadde batteri på 3500mAh, så dette er en kraftig reduksjon.
  2. Batteriet i de tynneste Moto Z2-ene har ikke vokst i det hele tatt, da det ikke har kommet noen ny utgave av dem. Antar dere prøver å si at årets tynneste modell i Z-serien har større batteri enn tynneste modell hadde i fjor. Z2 av noe slag fantes ikke i fjor så ingenting har vokst der, og som sagt, tynneste modell i år er ikke samme underserie. 

 

 

En kan kanskje håpe at det dukker opp noen smarte og kompakte moduler med tiden, som ikke forhindrer Moto Z-modellene fra å gli greit nedi lomma, men foreløpig ser det ikke veldig lyst ut.

 

Nytt batteri med 3500mAh og egen ladeport på ca samme størrelse som fjorårets 2200mAh må vel strengt talt kunne kalles kompakt, spesielt når det anses som grunnen til at begge Z2-modellene er tynnere enn fjorårets.  Trådløs ladedeksel er også nytt av året og tar virkelig ikke nevneverdig plass. 

 

Er det for mye forlangt at dere har grunnleggende kunnskap om hva dere går rundt og fjaser om?

 

 

0mKXcg1.gif

Lenke til kommentar

Woffington: På Motorolas egne produktsider reklameres det fortsatt med utskiftbart topplag. Og siden dette er en sniktitt har vi som regel ikke tid til å gå veldig i dybden på sånne påstander. Artikkelen er uansett oppdatert.

Det Moto Z har med dette å gjøre er at originale Moto Z Force ikke fant veien til Norge på vanlig vis, så det er den siste toppmodellen fra Motorola vi har testet. Den har altså også relativt lite batteri. At dette er en nedtur fra Moto Z Force er riktig, men det er altså testen vi refererer til.

Kakeshoma: Vi kastet den ikke bare i gulvet - vi benyttet ca. enhver anledning til å kaste den rundt - men vi brukte ikke hammer på den. Det skal sies.

ism_InnleggNO: Jepp! Fristelsen er der. Strengt tatt også for de mer knuselige - men de har som regel "livvakter" stasjonert rundt demoproduktene. Det kommer en tid for den typen testing og, men det er når selve testproduktet er på plass.

Endret av fjarle
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...