Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Kraftige ryggsmerter men ingen resultater på mr


Anbefalte innlegg

Hei, jeg er en gutt på 17 år og har sleti med ryggtrøbell i ca 2 år nå og jeg er "skeiv" i ryggen, dvs man kan se tydelig at min høyre side er på et høyere nivå enn venstre side uavhengig om jeg har smerter. Jeg mener denne type smerte er unormal og burde bli kartlagt så tidlig som mulig for å forbedre det til kommende år. For ca 6 mnder siden tok jeg kontakt med min fastlege som deretter sendte meg for å ta liggende Mr bilder. Når resultatene kom tilbake forklarte min fastlege meg at han ikke kunne se noe unormalt på bildene. Så det jeg lurer på da er handlingene videre, er det noenting som kanskje ikke dukker opp på en liggende Mr. Burde jeg snakke med fastlegen min om andre alternativer? Eller er dette noe jeg bare må leve med

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

17 år. La meg gjette: mye stillesittende, dårlig holdning, ranselen over ene skuldra?

 

Problemene dine er mest sannsynlig muskulære, og krever justering av holdning og bevegelsesmønstre. Få henvisning til en fysioterapeut som kan undersøke deg og hjelpe deg med å få løst opp i ting og lære deg bedre måter å bevege deg på.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+921324

En henvisning til fysioterapeut burde være lett å få fra fastlegen. Hvis du mot formodning ikke skulle få det, kan du bytte lege eller bestille fysiotime på eget initiativ.

Lenke til kommentar

I min erfaring så er det viktig å stå på ditt med slike ting. Nå er det jo sannsynligvis andre problemer hos deg enn hos meg hvis du er synlig skjev i ryggen men eksempelvis så har jeg hatt vondt i beina hele livet men det ble ikke et problem før jeg kom i arbeidslivet.

 

Jeg gikk i flere år med smerter i føtter, hofter og rygg. Jeg gikk til fastlege flere ganger for å få hjelp. Nest siste gangen ble jeg "henvist" til G sport for å få en av deres tre såler.

 

Siste gangen , ti år og fire fastleger etter første legebesøk hadde jeg så vondt i ryggen og nakken at jeg jeg​ ga beskjed til legen at jeg ikke lenger kunne fungere i arbeidslivet slik som dette og at jeg nå brukte stokk hjemme for å klare å gå tur med hunden etter jobb. jeg fikk da henvisning til spesialist og ortopeden kunne fortelle meg at det var sjeldent han så så stor feilstilling som hos meg.

 

Jeg fikk støpt såler for mine føtter og etter et par uker med disse så var det som å slå av en knapp på smertene. Smertene i føtter, hofter, rygg og nakke forsvant.

Jeg fikk tårer i øynene når jeg neste gang var hos den nye legen min for å takke,som var den første som hadde tatt meg seriøst.

 

Ikke vær som meg og vær redd for å "plage" legen. Det er jobben hans og du må kreve at han gjør den skikkelig.

 

/Endrant.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...