Gå til innhold

[Løst] Kjøp av studie-pc


Anbefalte innlegg

Hei! 

 

Skal etter planen begynne på universitet til høsten og trenger en laptop. har sett for meg denne https://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/ACNXGKBED022/acer-swift-3-sf314-14-signature-edition-barbar-pc#tab-store-availability-trigger , lurte på om det er nok futt i den til å holde ut i hvertfall 3 år :) Blir vel ikke så mye krevende programmer, mest tekst-behandling vil jeg tro. Skal også brukes til å streame film, serier og sport osv.

 

Og er det sånn at alle i3-prossesorer er dårligere enn de svakeste i5?  :hmm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ikke nødvendigvis bedre. Den har i5 CPU kontra i3 i den fra Elkjøp, men i det store og hele er det vel egentlig svært lite forskjell mellom dual core varianter av i3 og i5 på laptop.

 

Maskinene er egentlig ganske likt speccet, men den jeg linker har 2000 kr lavere pris. Ting som byggekvalitet osv. kan jeg dessverre ikke si et kvekk om.

Lenke til kommentar

Og er det sånn at alle i3-prossesorer er dårligere enn de svakeste i5?  :hmm:

Nei. Ikke nødvendigvis.

 

Er denne bedre enn den fra elkjøp?

 

Nei. Men den er billigere med bitte litt svakere prosessor, noe du ikke vil merke. Men til en ganske heftig redusert pris. Altså mer valuta for pengene.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Hva er forskjellen på disse 2 PCene? https://www.lefdal.com/product/data/barbar-pc/LE80UV006RMX/lenovo-ideapad-510s-14-barbar-pc-signature-edition og https://www.lefdal.com/product/data/barbar-pc/HP14AL170NO/hp-pavilion-14-al170no-14-barbar-pc-gull 

 

 

Jeg ser at Lenovoen har større harddisk, og muligens er vifteløs? Er det noen som utpeker seg som ett bedre kjøp enn den andre?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...