Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Selvtillit


Floffen;^

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hallais Floffen!

 

Starter denne posten ved å si at du kan sende meg en melding om du noen gang har lyst/behov for og snakke med noen. Alt mellom himmel og jord. Har vært i samme båt og hadde det ikke vært for en veldig spesiell person så hadde ikke jeg sittet her den dag idag.

 

Det er lett for andre, meg inkludert og si "tenk positivt" - "gjør ditt og datt" men jeg skal nå gi det en god sjangse.

 

Tenk positivt. Enkel setning men den gjør så ekstremt mye. Livet mitt var faktisk definisjonen av dritt, og da det gjerne ikke er det mest spennende eller produktive livet idag så gleder jeg meg til å stå opp. Hver dag våkner jeg og tenker "Idag skal bli en god dag." 

 

- Du kan finne lykke i andre, i bunn og grunn kommer den fra deg selv, men om du kan påvirke en annens liv med et lite smil, så blir livet ditt automatisk mye bedre. Ingen som sier du skal gi 500kr til veldedighet hver dag, men gjør små, kjekke ting for andre, kjæreste/familie/venner. Si hei til uteliggere, et lite smil gjør dagen deres bedre enn du tror.

 

- Finn egenskaper med deg selv du liker, noe du er flink til og hold fast på det, tro på at du virkelig er flink. Føl stoltheten i det du gjør, enten det er å gå opp av senga om morningen når du helst ikke vil, eller om det er å spise en sunn middag - vær stolt. Progression is key.

 

Jeg har tro på at alt er koblet sammen. Om du trener lite, legger deg til å sove sent på kvelden og sover i 3 timer - da blir du utmattet, sliten og lei. Forstå konsekvensene av det du gjør. Når du først får setningen der inn med te-skje så tror jeg ting blir bedre ganske så fort.

 

Gjør deg selv bedre hver dag, fiks opp i dårlige rutiner og vaner. Ingen som sier du skal slutte å røyke første dagen, men prøv å fokuser på små ting om gangen. Spiser du usunn mat hver dag, nei da får du prøve å legge til en liten brokkoli så har du i alle fall startet på riktig spor. Gå med halsen høyt oppe og strak rygg.

 

Vær glad for det du har. Det at du klarer og skrive, taste på PC'en din og skrive dette innlegget er grunn nok til å være glad for det man har. Når du verdsetter det du har så tror jeg livet blir bedre. Du tenker gjerne at dette er vanskelig og dumt når du er lavt nede på livet og gjerne sint og lei, men det er da det er best. Takknemligheten kan ofte seire over alt annet.

 

Det er et viktig ordtak som heter, "vis meg dine venner og jeg forteller deg hvem du er." Mye sannhet i dette. Henger du med folk som ser dumt på livet og som er negative hele tiden - da får du noen av de trekkene selv. Heng med positive, smarte, glade folk som strever etter noe bedre i livet, finn venne som kan fyre på mer ved og tennveske på bålet ditt - istede for å slukke det.

 

Livet er fantastisk for den som vil. Viljestyrke er et viktig nøkkelord. Livet er hvordan du ser det, om du tenker at verden er dum og teit så er det nøyaktig det du ser. 

 

Du kan alltid komme til meg på en PM, eller hvem som helst andre som leser dette. Om du vil snakke om et toalett lokk, søte pusekatter, eller livet sjenerelt spiller ingen rolle, skulle du trenge en venn, hva som helst, skrik ut.

 

 

Håper du finner ut av det og at dette gjerne hjalp deg bittelitt. 

Du er mye sterkere enn det du tror. Jeg har troa ;):)

Endret av Bad Dog
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Takk for svar:) Skal prøve de tipsene du ga meg. Er vanskelig og er rett før jeg gir opp. Men må prøve litt til. Har noen som er positiv mot meg og alt sånn, men jeg trekker det bare ned.

 

Masse lykke til, er sikker på at det er mange som heier på deg! ;)

Ta på deg boksehanskene. Lykke til  :w00t:  :w00t:

Endret av Bad Dog
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...