Gå til innhold

Di-fusion 17" LCD-skjerm på HWB.no


bamsefar

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Så nettopp Julekalender dag 2 på HWB.no og må si skjermen som er i luken i dag frister meget. Noen som vet om denne skjermen er noe tess? Er på utkikk etter en skjerm til gaming og ghosting er et absolutt nei nei.

Har prøvd og sett på Hyundai Q17S og denne skjermen passer utmerket til mitt mål. Men skjermen på hwb er litt billigere og den har jo absolutt ikke noen dårlige spesifikasjoner. Men som vi alle vet så stemmer ikke alltid dette.

 

Så er det noen som har noen erfaring med denne skjermen eller i det hele tatt hørt om den? Svar i løpet av dagen hadde vært flott siden tilbudet bare gjelder i dag.

 

Mvh,

Bamsefar

Endret av bamsefar
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

her er hva jeg tror:

 

Panelet er nok et TN + Film panel og den har en respnstid på 14 ms (noe som er meget bra). Hvor mye denne øker når det gjelder farger er vanskelig å si.

 

Jeg hadde ikke hørt om denne produsenten før, og fant ikke spesielt mye ut på hjemmesidene deres.

 

Skjønte faktisk ikke om den hadde DVI inngang som absolutt er et must på LCD-skjermer, jeg tror da at denne bare kjører VGA. Da tar du et sjansepill på hvor bra den digitale adapteren i skjermen er.

 

Skal helt ærlig innrømme at det kun var responstiden som var imponerende her. Men de sier ikke hvordan denne er målt da jeg ikke finner ut om de følger TCO standaren og ISO13406-2

 

Jeg er så skeptisk at faktisk ikke tror dette er det beste kjøpet for deg nå. Videre tror jeg at du vil se prisene synke i Januar på en rekke modeller.

 

 

Du kan lese LCD guiden min og ringe hwb. Du kan spørre og grave litt da :)

 

Men min konklusjon er at dette er en skjerm som jeg ikke hadde klint til på fordi den var på en julekalender.

Lenke til kommentar

Har lest Lcd-Guiden din Dahle og jeg må si jeg ble imponert. Lærte en god del.

Det jeg var mest skeptisk til er som dere responstiden, og hvis denne skulle være riktig(altså at det ikke er bare halve visa som da gauss sa det så godt) så kunne det jo ha vært et godt kjøp. Men at den mangler DVI inngang ser jeg på som et stort mangel. Har sett på utallige skjermer hvordan DVI opplyser hverdagen for eieren, hvis man kan si det sånn.

Tror jeg venter med å kjøpe skjerm til lengre ut i julekalenderen eller over nyttår. Heller punge ut litt mer enn å gå i grøfta. Kunne jo ha brukt angreretten og tatt en sjangse... Nei tror ikke det.. :no:

 

Tusen takk for hjelpen begge to. Utrolig mange hyggelige og kompetente folk i denne seksjonen. God jul :thumbs:

 

Mvh,

Bamsefar

Lenke til kommentar
Skal kjøpe LCD skjerm nå jeg og. Hvis du ikke anbefaler denne hvilken burde jg da kjøpe istedet. Jg skal ha en 17" i en prisklasse fra 2500 - 3500 kr.

Noen tips?

kan du strekke deg litt til da?

 

Jeg kommer til å kjøre en test i januar.

 

Jeg kan ikke si at den ene er bedre enn den andre før jeg har mange å sette opp mot hverandre. Skal teste 17" og 19" + da. Jeg kan gi deg tips i Januar. Mange anbefaler eizo l557 til generell bruk og q17s til spilling. Jeg har derimot misstanke om at disse er passert av nye modeller på markedet.

 

Hører også mye bra om Samsung, NEC, LG og Viewsonic

 

beklager at jeg ikke vil råde deg her og nå. Har blitt såpass sær i min smak at jeg må få testet de selv.

 

No hard feelings?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...