Gå til innhold

Kan jeg koble til passive høytalere i eksternt lydkort fra PC?


Anbefalte innlegg

For tiden er mitt lyd set up det eksterne lydkortet Creative Sound Blaster X-Fi HD (https://www.komplett.no/product/805251/datautstyr/lydkort/creative-sound-blaster-x-fi-hd-lydkort#) koblet til PC via USB hvor jeg da bruker hodetelefoner.

 

Jeg er nå ute etter høyttalere i tillegg som jeg skal bruke til PCen, og trenger hjelp da jeg kan veldig lite om lyd. Jeg tenkte to hyllehøyttalere, og muligens legge til en subwoofer senere hvis jeg føler det trengs. Høyttalerne jeg vil kjøpe er Klipsch RP-160M Premiere (https://www.komplett.no/product/839427/tv-lyd-bilde/hoeyttalere/stativhoeyttaler/klipsch-rp-160m-premiere-1-par#), men jeg tror ikke jeg kan koble disse til mitt eksterne Creative lydkort? Får jeg koblet de til men trenger en AMP? Eller må jeg kjøpe meg en reciever for å få brukt disse høyttalerne?

 

Hva med lydkvaliteten fra lydkortet, det vil vel ikke være i nærheten av å gi den kvaliteten høyttalerne kan? (Disse høyttalerne blir evt kjøpt med tanke på videre oppgraderinger i fremtiden forresten, så selv om de ikke blir untyttet for fullt nå, så kommer de til å bli det senere).

 

På forhånd tusen takk for alle tips og hjelp :) 

Endret av Viseriya
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...