Gå til innhold

Russe streker!


Anbefalte innlegg

Hva er det verste du har bevitnet en russ har gjort noen gang?

 

 

Mest ekle:

Lusia i fjor, de som skulle være russ det året delte ut lussekatter på skolen, og de fleste var i den tro at de ikke hadde starta med slike russe ting enda, så de fleste spiste de. Det var to utgaver av dem (to per hadde lag de). Han ene som hadde lagd lussekattene hadde blanda sit eget sperm i deigen. Det delte de ut til alle på skolen, til og med lærere, og mange spiste det. Han andre hadde ikke gjort noe med de.

Jeg husker ikke hvem jeg spiste av, like greit, hadde jeg vist at jeg hadde spist de sperm infiserte bollene så hveit jeg ikke hva jeg hadde gjort. Muligens verden hadde hat en russ mindre det året!

 

Slemmaste:

Grunnen til at dette er slammeste jeg hvet er forde det skjedde meg. (har hørt om være ting, men siden det hente meg er dette verst).

Sto ca.300 russ og venta ved bussane der jeg gikk første året, og jeg måtte rekke bussen, eller hadde jeg sliti med å komme hjem. Fikk da mengdre av kokkosboller over meg, og til slut var det en "snill" russ som skylte bort kokkobollene med en 10L med vann, og litt annet innhold. Var så vit buss sjåføren lot meg komme på bussen.

 

 

 

 

I år er det jeg som er russ :devil:

Men jeg trur ikke jeg vil gjørra noe med de som er mindre, det er feikt. Ville mye heller drat på div. høyskoler og tatt de som var russ for et og to år sia. :thumbs:

Endret av Lord-KGA
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Under rebusløpet så jeg en medruss svelge en kondom med en stein inni. Gutten lever, så vidt jeg veit, fortsatt i beste velgående.

Under samme rebusløpet drakk en kar øl fra nissern til en annen - begge hadde dame.

 

Å våkne opp til tre-fire kuldegrader på landstreffet på Lillehammer å se en russ som ligger og sover på taket av en bil var også ganske heftig. Det var vel rundt 10 minus den natta.

Endret av LordTimmy
Lenke til kommentar

3 hendelser:

 

komisk opplevelse:

Full krig mellom svartruss og blå/rød-russ... jeg var blåruss og sjåfør denne dagen. (Var forresten midt på dagen i en midtuke-dag.

Uansett...kom en svartruss opp på sida av russebilen vår, vi stod vel å venta på grønt lys i et lyskryss ellerno. han kasta et egg (stod ca 6-7m fra bilen vår) med det resultat at det gikk inn midt vindu, gjennom bilen, ut andre vinduet, og traff en eldre mann midt i planeten. (Vi fikk seff skylden men det var så morsomt at det gjorde ikkeno.

 

 

Dårlig opplevelse: Dagen etter fant vi russebilen vår nedsauset i mel, egg, noe som så ut som olje, osv osv osv... :scared: Et ****** vaskeprosjekt

 

Verste jeg har sett var en russebil jeg kjørte, hentet en kartong med egg. tipper det var nærmere 200 egg oppi der.... Når de begynte å kaste som vilt rundt seg så stakk jeg! :p (Politiet klipper lappen på de russebilene som kaster egg der jeg kommer fra) Tro meg det så ikke _ut_ når jeg kom tilbake igjen. Da flyttet jeg bilen strategisk vekk

Lenke til kommentar

Komisk: Når vi gikk i ung. skolen, og russa kom på den årlige turen, organiserte vi en "motstandsgruppe", så vi fikk tatt 4 russ og bindt de til et tre i skolegården.. ;) (Var en gruppe på 10 elns) Slapp de løs før noen voksne kom da :)

 

Værste: 3 bestekompiser hard skada i bilulykke. Sjåføren var en ******* idiot som hadde drukket. Utrolig kjipt..

 

 

Edit: Gøyeste: Vi hadde paintball gun, inni bilen, med kuler i mange forskjellige farger. Innvendig paintjob :mrgreen:

 

Var egentlig langt fra det gøyeste, men jeg kommer ikke på noe bedre i farta, som ikke tar lang tid å fortelle om ;)

Endret av nvoetfiv
Lenke til kommentar

Jeg har vel sluppet unna det verste de to årene jeg har vært utsatt for russ.. Stort sett vann og et egg i ny&ne. Ble truffet av et vanngevær ladet med vann og eddik i 1. klasse tho..

 

Kommer nok til å holde meg til vanngevær i min russetid - kanskje jeg stapper noe ekkelt oppi. Småripsene skal få gjennomgå! :devil:

Endret av Loomy
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...