Gå til innhold

Ny android-telefon eller bytte til iphone?


Anbefalte innlegg

Jeg skal ha ny telefon. Har et budsjett på ca 7000, men pris er ikke sentralt. Jeg har hatt android i mange år nå, men vurderer sterkt å bytte til iphone. De fleste på jobb bruker iphone, og jeg merker at det er småting med android-telefonen som irriterer meg stadig vekk. Samtidig er jeg veldig vant med å bruke android, fra flere forskjellige leverandører. Har hatt to sony xperia-telefoner som jeg likte veldig godt, nå har jeg en motorola G4 plus som irriterer meg litt blant annet pga. lite minne og talekvalitet som er så som så. Før det har jeg hatt en rekke samsung-telefoner.

 

1: Bør jeg bytte til iphone? Hva taper jeg på det? Hvilke funksjoner kommer jeg til å savne?

 

2: Hvis jeg velger ikke å bytte til iphone, hvilken android-telefon bør jeg kjøpe? Synes i utgangspunktet Moto g4 plus er litt stor, og likte størrelsen på Sony xperia z3 compact. Helst skulle jeg kanskje hatt en mellomting, og synes størrelsen på iphone 7 virker veldig kjekk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-376f9

Det du først og fremst vil merke, er at iOS er mer et menysystem enn et operativsystem. Mange apper som lar deg titte bak kulissene og overvåke funksjoner i Android, finnes ikke i iOS. Trøsten er at en normal bruker ikke har bruk for dem. Og ellers:

 

Apputvalget er stort sett det samme.

Oppdateringer kommer oftere, og er tilgjengelige for alt som kjører iOS til samme tid.

iOS har oppdateringer for minst fire år gamle telefoner

Lenke til kommentar

Tror ikke du kommer til å savne så mye hvis du bytter, da særlig hvis du bruker tlf som ut av boksen. Jeg tror at de som absolutt skal ha Android har en personlig preferanse på akkurat dette, enten pga pris, design, str eller mulighet for custom ROM.

For de som ikke vet helt hva de vil ha, så tror jeg det er det samme hva de har.

I den prisklassen du er på jakt, så får du jo feks S7. Ligger til rett over 5100 akkurat nå.

Lenke til kommentar

2. Jeg har prøvd en HTC 10 litt i det siste. Den er større en Xperian du nevner men mindre enn G4 plus som du har nå. Lydkvaliteten i både høytaleren og det medfølgende headsettet er veldig god. Men for meg som var vant til en diger Nexus 6 ble en skjerm på 5.2" litt for liten så jeg ga den til damen og beholdt Nexusen min. Men jeg får fortsatt nyte godt av den gode mikrofonen i HTC når jeg snakker med henne.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...