Gå til innhold

Problemer etter formatering


Mnett

Anbefalte innlegg

Heisann

 

Har ganske store og plagsomme problemer her som jeg håper noen av dere kanskje kan hjelpe til med. Jeg tar historien fra starten av:

 

Smart som jeg var bestemte jeg meg for å formatere pcen, fordi jeg syntes den begynte og gå litt treigt. Formaterte (xp pro eng) og alt så bra ut. Helt til jeg innstalerte Norton Antivirus. Med en gang jeg starta Norton bare lukka det seg. Javel tenkte jeg og tenkte ikke så mye mer over det. Satte opp internett, og med en gang internett starta fikk jeg "pcen skur seg av om 60 sekunder", altså den ormen som mange var plaget med før. Tok derfor og oppdaterte windows, og prøvde diverse orm fjernere, uten sukses.

 

Formaterte på nytt, det samme skjedde. Formaterte nok en gang, denne gangen uten og innstalere norton. Det samme skjedde for det

 

Etter dette lånte jeg en xp pro norsk cd av en kamerat, tenkte at det kanskje var noe feil med cden. Innstalerte og alt så bra ut. Lasta ned en annen viruskontroll på internett, men samme skjedde, viruskontrollen ble bare avsluttet med en gang, og jeg får "pcen skur seg av om 60 sekunder"

 

Det hender også ofte at Internett slutter og virke, og at jeg må deaktivere/aktivere tilkoblingen for at det skal virke. Måtte aldri dette før.

 

Vet ikke lenger hva jeg skal gjøre. Noen tips?

Endret av Mnett
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...