Gå til innhold

skifte skjermkort i ibm thinkpad a22m


OxYGaXe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De fleste Bærbare pc har mulighet for å skifte ut de meste men hovedkortet er et stort prinkort eller flere der både lydkort skjermkort og hovedkort er på ett og same kortet noen har også minne fast slikk at min mine er entern 32 eller 64 MB RAM ellers så kan netverkskortet vere på bygg eller på PCMIA-kort på de nyeste pcene er netverkskort påbyggd hovedkortet.

og min ram er 64 mb serlig Compaq. har skrud en del armada 1700 og 1750 der er det et kort du kan få kjøpe med netverks kort som du setter i og det er ikke PCMIA-kort. ellers så har den min 32 mb ram internt med 1 ram slot ledig. og hoved kortet er ett digert print kort med alt i et og strøm adapteret er en liten firkant. ellers så har den utagbar hartdisk ,cd, disketstasjon og batteri.

Lenke til kommentar

Det har jo kommet en del enheter på usb. Feks kan man få skikkelig lyd via usb med en creative extigy. Med USB 2.0 regner jeg med at vi etterhvert kan få se mye annet snacks også. Men det er vel *ikke* nok båndbredde til å kunne drive et skikkelig grafikkkort, selv med den nye 800Mb firewirestandarden som kommer snart.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...