Gå til innhold

Ny lydplanke - budsjett 10k-15k


2bb1

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Ser både Dali og Samsung har lydplanker som får skryt her og der (og sikkert flere), men synes det er litt vanskelig å vite hvilken jeg skal kjøpe.

 

Det må være bra punch i planken (noe jeg har lest Bluesound sin skal ha iallefall - den skal visst klare seg uten sub ifølge whatshifi.com). Med eller uten sub er samme for meg såfremt det gir litt trøkk. Stuen er forholdsvis stor. Planken må også gi klare dialoger (ikke grøtete lyd).

 

Har kinorom i tillegg, så dette blir mest til musikk (og TV-titting). På forhånd takk for hjelpen :)

Endret av 2bb1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den Philips B5-en så knallbra ut! Fin pris også (6700 kr inkl. sub). Likte at du enten kunne bruke det som én lang lydplanke eller koble av endene og bruke de som to trådløse surroundhøyttalere. Og i tillegg til at man kan ta med en småhøyttaler ut i hagen og bruke den som en ren blåtann-høyttaler.

 

Ser at de nevner at der finnes lydplanker som er mer høyoppløst med tanke på dialoger og piano - har Phillips kommet med en bedre versjon (ser den nevnte er fra 2014), evt. finnes det en lydplanke som slår denne til en tuselapp eller to mer? :)

Endret av 2bb1
Lenke til kommentar

Kan komme med en liten oppdatering. Etter å ha lest testen av Samsug HW-K960 hos både Tek og Lyd & Bilde, så ble jeg så fristet at jeg bestilte en. Om jeg ikke skulle bli "blåst vekk" så får jeg heller returnere den.

 

Prøvde mange ulike lydplanker i helgen. Samsung-en var det ingen som hadde for test, men utenom den så var Bluesound Pulse den beste uten sub (overraskende kraftig og klar lyd, her kan man faktisk klare seg uten sub). Sonos var en stor skuffelse, iallefall prisen tatt i betraktning. Grøtete bokslyd til 15k. Kubik One fikk de ikke startet på HiFi-klubben, og den var uansett litt for høy til å ha stående foran TV-en. B&W Zeppelin som foreslått over blir også for stor til å ha foran TV-en, utenom det en fin og god høyttaler.

Endret av 2bb1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...