Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Privatisteksamen, urettferdig behandling?


Anbefalte innlegg

Jeg hadde tidligere denne uken muntlig eksamen. Lå ann til en sekser hele veien. Svarte på alt jeg ble spurt om. Surret litt på ett par små ting, men hentet meg inn. Det var naturfag. Men, jeg fikk en femmer med begrunnelsen: "Du er en sånn som jakter på sekser derfor gir vi deg en femmer". Også begrunnet de med de minste ting jeg hadde gjort feil. Som å ikke beskrive navnene på Y- og X-aksen når jeg tegnet en akse for populasjonene. Det var jo muntlig eksamen så de kunne ha spurt om det var dét som stod på spill mellom fem og seks. 

 

Uansett, jeg føler det bare så utrolig urettferdig. Noen som har opplevd lignende? 

Endret av medlem1000
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Begrunnelsen synes vag, og ikke forankret i det faglige, men heller i det subjektive. Det kan være muligheter for å fremsette en klage, men slik reglene er i dag, så kan kun på karakter ved muntlig eksamen kun fremsettes i det øyeblikket karakteren og begrunnelsen offentliggjøres for kandidaten.

 

Når det gjelder det faglige, så er det vel ganske elementært å kunne navngi aksene hvis man bruker det under eksamen. Jeg hadde i alle fall tenkt litt ekstra over det hvis jeg var sensoren din, og du ikke kunne navngi aksene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...