Gå til innhold

Mister tilkoblingen i spill, men ikke nett


Anbefalte innlegg

VSFgiYn.png

 

Av og til (men for ofte) mister jeg tilkoblingen i enkelte spill (Counter-Strike: Global Offensive, Minecraft og Rocket League), er jo ganske plagsomt - blir jo bannet for å "leave". Jeg mister ikke internett når det skjer, og det skjer på flere PCer på nettverket (samme problemet). Ser på statusen inne på ZyXEL P8702N ruteren at NAT Session Usage er på 100% og at Memory Usage er på 97%, jeg ville ha trodd det har noe med det å gjøre.

Har selvfølgelig prøvd å restarte modemet og ruteren. Hoster noen servere på nettverket, mulig trafikken som forårsaker det, men det var ikke sånn før. Forslag?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En full NAT-tabell kan forårsake brudd på forbindelse ja. Ville normalt forventet at eksisterende forbindelser ville fungert, men her kan det være at en ny NAT-forbindelse skal opprettes på et eller annet tidspunkt og at serveren(e) dine stjeler den du har benyttet til spilling.  Det kan også være avhengig av implementasjon.

 

Høyt minnebruk kan også være et problem.

 

Finner ikke antallet NAT forbindelser P8702N støtter, men ser at andre ZyXEL støtter så få som 256.

 

Feilsøking vil bestå i å ta ned servere som benytter mange forbindelser og se om problemet vedvarer. En løsning kan være å bridge/bytte ut ZyXEL med noe som håndterer din bruk.  :)

Endret av process
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...