Gå til innhold

iTunes frustrasjon


Anbefalte innlegg

Er det bare meg som er blitt for gammel eller er iTunes blitt et verre mareritt enn noensinne å bruke? Skjønner nå ikke bæret av hvordan jeg skal forholde meg til icloud musikkbibliotek, eller apple music, eller mine egne sanger som jeg ikke kan få bestemme selv om jeg vil ha på telefonen eller ikke? Er jo blitt helt klein umulig å på en enkel måte manage sine media hva man vil ha på telefonen eller ikke? Før kunne man jo bare huke av for hvilken musikk man ville ha på telefonen. Det er nå grået ut ikke noe noe valg lenger. Fikk til slutt noe brukbart til, og fikk lagt til et album jeg kjøpte på itunes fordi jeg ga opp å skjønne meg på applemusic. Kjøpte ett album, og fikk av en eller annen helt merkelig grunn et annet album med på kjøpet. Greit nok tenkte jeg. Var samme artisten så hvorfor ikke. Men jeg det vil jo ikke sykroniseres over på telefonen og dukket aldri opp der selv om det la seg til i biblioteket ved siden av det albumet jeg kjøpte.

 

Gikk inn på storen for å sjekke om jeg faktisk hadde kjøpt det som la seg til på kjøpet, men nei det hadde jeg ikke gjort så det hadde faktisk vært noe kluss.

 

iTunes var jo mulig å forstå før og var ganske logisk. Men nå er det jo blitt verre dritt enn det noensinne har vært. Og det kommer fra en Mac-tilhenger som tidligere alltid har vært fornøyd.

 

Det verste apple har gjort er å begynne med icloud og apple Music uten å ha skikkelig kontroll på itunes-appen.

 

Er det flere som plages med å ha kontroll på musikken sin i itunes vs iphone?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+981234789

kan ikke si at det er så veldig vanskelig, legg til ting i library, lastes opp til icloud music, dukker automatisk opp på mobilen.

kan egentlig ikke være enklere

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...