Gå til innhold

ANMELDELSE: Mafia III


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

 

 

 

 

 

snipp

snapp
snute

du

 

Fallout 1 og 2 "Ser" ræva ut i forhold til de nye? 

 

Der mistet du absolutt all troverdighet i denne tråden. Takk for deg. 

 

 

 

Hva mener du?

Hvorfor mister han troverdighet? Har han løyet eller diktet opp noe?

 

FALLOUT 2

attachicon.gifmegamod06.png

 

 

FALLOUT 3

attachicon.giffallout4_vs_fallout3_shots_13.png

 

 

Det er ingen tvil overhodet, for de aller aller fleste, om at Fallout 2 "ser ræva ut" i forhold til Fallout 3.

 

Om noen liker gameplayet bedre på F2 enn F3 så er det en smakssak for dem, men som fortsatt er urelevant i en sammenligning da F2 og F3 er totalt forskjellige spill.

 

Men for å gjøre et poeng så kan det nevnes at Fallout 3 har jevnt over hele fjøla fått bedre kritikk av anmeldere enn Fallout 2.

 

 

Så igjen spør jeg, hvorfor mister han troverdighet i dine øyne?

 

Diskusjonen handler om hvorvidt spill i sin helhet er bra eller ikke. Du prøver å si at han mente at fallout 3  "ser visuelt bedre ut" enn forgjengerne. Det var ikke tema i samtalen, helheten av spillet var relevant. Alle oppfølgere "ser visuelt bedre ut" enn forgjengerne sine. Det å kommentere at fordi grafikken er forbedret, så er spillet "sannsynligvis bedre i sin helhet" viser uendelig liten erfaring med spill og evne til å vurdere spill at all troverdighet er borte. Din også

 

"jeg tror fallout 3 er bedre enn fallout 1 og 2 fordi grafikken ser bedre ut".... dagens. 

 

Det hjelper deg nok å lese alle postene i samtalen. 

 

 

Aldri likt noen av Fallout spillene, men er unektelig at Fallout 3 er en fantastisk opplevelse. Isometrisk kameravinkel vs full 3d. Er ikke vits å sammenligne en gang. Sånne spill bør oppleves i 3d. Samme som hoppet mellom GTA2 og GTA3. GTA2 er ett dritkult spill, men ble enda kulere straks det hoppet over i 3D og man kunne virkelig se nøye på de som man slo ned med balltre.

 

Om du mener at spill aldri klarer å holde seg bra helt til det 3 i serien så hva med f.eks Super Mario Bros 3 VS 1 ?

Lenke til kommentar

Hele denne opppfølgerdebatten baserer seg på en påstand som ble tatt ut av løse luften. Noen serier blir bedre med hver oppfølger, andre blir dårligere. Det kommer helt an på arbeidet som er blitt lagt inn i spillet - selvfølgelig. Det er ikke noe magisk med tallet tre som avgjør om spillet blir godt eller dårlig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Har spilt det i.. hm... 30,40 timer tror jeg..raska over det meste men fortsatt bare 55% complete (!!). okei anmeldelse,,,.. er på/forbi slutten ...syns det engasjerte hele tida jeg, kanskje det blir litt shallow over tid, men det er avhengighetsskapende som det står... jeg savna egentlig ikke de extra småspilla som f.eks er i red dead redemption, men samtidig så var det så mange pene brune barer som jeg egentlig kunne tenkt meg å satt meg ned i men fant ingen grunn til å gjøre det,,,, med så bra grafikk, litt bortkasta.... Spilt alt av GTA og det her var skikkelig morsomt:) Gleder meg til mafia 4 men håper RDR2 kommer imellom:) Btw denne tildelingen av distrikter skjønte jeg ikke mye av, enten er jeg rar eller så var det en smule.... uoversiktlig,,, men prøvde å dele så likt som mulig og kult og få fordeler med våpen etc av de enkelte på teamet

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...