Gå til innhold

Troskapsed på grunnloven


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Greit, men hvis jeg kunne få et et sammendrag av det du skrev, med konkrete spørsmål, skal jeg huske på deg når jeg møter St. Peter!

Det har du fått. Jeg forkortet innlegget mitt før jeg postet det, jeg skjønner ikke helt hvordan du skal fikse å lese deg til en brukbar jobb hvis du ikke klarer å lese noen simpelt formulerte setninger fra en liten gutt som meg. Men, ditt tap. Jeg for min del liker kritikk, av meg selv og andre.

Lenke til kommentar
Jeg kom til å tenke på noe, om Norge ble sosialistisk kunne vi ha tilsvarende prosesser, med kakser som  måtte overgi alle luksusgoder, og sverge troskap til sosialismen, og DIGERT kor som sang Internasjonalen :D

Det er i slike øyeblikk jeg blir litt skremt over hvor militant tosidet Politikkforumet ofte er. Enten er man stalinist med sovietiske emblemer som avatar, eller så er man trangsynt erketypisk Unge Høyre-medlem... :p

Til alvoret; jeg tror ærlig ikke talt på deg Joackim. Seriøst. Innleggene dine bærer ikke preg av noe særlig annet enn å gjenta andres argumenter som du har fått presset inn i hodet ditt, uten særlig raffinement eller presisjon. De faller på sin egen urimlighet og det at de ikke egentlig tåler kritikk. Det skremmer meg egentlig litt hvis du virkelig er 17 år og fremdeles har såpass snever tankegang; og jeg tror det er et godt eksempel på hvorfor du er som du er når foreldrene dine tømmer kaffeposer pga. styrereformen i landet kaffen ble laget og når du hevder å ha orginalen av grunnloven på veggen din. Det skremmer meg veldig når individet (et ord unge høyre er veldig glad i, viktig å få med seg for din egen del.) drukner i nasjonalfølelse og svoren ed til en ideologi... Dette er en tendens som går igjen blant mange på politikkforumer, men jeg tror du er den mest ekstreme jeg har sett (muligens med unntak av vigridmedlemmer jeg har snakket med på irc), som Onkel sier, uten evne til å innse noe som helst.

 

Enten er du en eller annen sosialist som har altfor mye fritid og har brukt tiden din på å leke provokasjonsherre. Eller så er du virkelig den du utgir deg for å være, et tapt individ som så mange andre. Virkelig, jeg vil ha svar. It's just all black and white, eh?

Patriotisme er ikke en god ting i større doser enn den vi får på 17. mai, nasjonalsosialismen er ennå ikke død blandt de mest ivrige flaggerene på nasjonaldagen vår. Troskapsed? Hah, å praktisere dette kun blant innvandrere er dobbeltmoral, og hvis vi hadde måttet sverge troskapsed vi "innfødte" tror jeg at jeg hadde fått enda mindre respekt for den stakkarslige autoriteten som prøver å leke regjering her i Norge. Jeg forstår enda ikke hvorfor jeg skal kunne sverge på en grunnlov til et land som tidvis oppfører seg stikk i strid med slik jeg mener at det burde (noe som selvsagt er en umulighet, da alle er individer her?).

 

 

Det første man skal lære her i verden hvis man skal finne seg selv er at hvis noen prøver å hindre deg i å like noe, så ligger det antagelig i deres beste interesser at du ikke får innsikt i det. Derfor, stol ikke på noen når man samler data. Kildekritikk er en pokkers fin bil.

Forkortet versjon:

 

Du fremstår som om du er syk i hodet, er du det eller er du ett troll?

Hvorfor skal vi sverge trosskap til en grunnlov som Norge tidvis oppfører seg stikk i strid med?

Lenke til kommentar

Olsen, nyanser, nyanser... Helheten i innlegget mitt kan ikke forkortes noe mer enn den er nå for at spørsmålet skal ha den fulle dybden jeg la i det ;)

Nei, Joakim, les hele greia. Du skrev tross alt et ganske langt svar til noe helt annet rett etterpå, så jeg tror du har overskuddet til å lese innlegget mitt...

Noe sier meg egentlig at du aldri vil svare, men jeg fortsetter å mase helt til jeg får kokt meg kakao jeg. Da har jeg noe å surre med. :p

Lenke til kommentar

Edit: mellomtiden har bragt meg subkliniske mengder øl. Derfor postet jeg først en kommentar til tråden her. Siden demret det for meg, og jeg innså at postens bidrag til tråden kunne oppsummeres som delphi-fritert smør på flesk med ekstra majones til og smult-dip, og en cola light. :thumbdown:

 

Moyner: tror kakaoen din koker over, hvis du stadig venter på svar.

Endret av Onkel
Lenke til kommentar

jeg blir skremt når jeg leser det ene innlegget værre enn det andre fra han selveste joachim. Han burde ikke få stemme. Han burde jobbe lavtlønnet i noen år syns jeg. Personlig hadde jeg møtt han hadde jeg klina han rett ned.

 

p.s. joachim....du burde lese litt Samfunnsvitenskap....sånn høy utdannelse og greier...kanksje ikke helt noe for deg....hva med tegnestifter? det hadde sikkert vært midt i blinken for deg! du burde ikke ha høye mål her i livet. satse på å leve av pappas penger du...nok best det...

 

 

edit: shit....jeg tok han seriøst...men det er jo bandana gutten....

Endret av rivaldo
Lenke til kommentar

Enda et forsøk på å komme "on-topic" igjen...

 

Her finner dere Grunnloven som Joachim vil at innvandrere skal sverge troskap til:

http://www.lovdata.no/all/hl-18140517-000.html

 

Jeg er glad jeg ikke må sverge på denne loven, for her er jeg på ingen måte enig i alt...

 

§ 4.  Kongen skal stedse bekjende sig til den evangelisk-lutherske Religion, haandhæve og beskytte denne.

 

Dette er et brudd på menneskerettighetene. Kongen er et menneske og skal ha religionsfrihet som alle andre.

 

§ 5. Kongens Person er hellig; han kan ikke lastes, eller anklages. Ansvarligheden paaligger hans Raad

 

Jeg anser i alle fall ikke Kongen for å være en døyt helligere enn folk flest.

 

§ 20.  Kongen har Ret til i Statsraadet at benaade Forbrydere, efterat Dom er falden.

 

Dette bryter med det viktige rettsprinsippet om at ingen skal ha både dømmende og utøvende makt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...