Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Telenor ADSL Igjen


Anbefalte innlegg

Så nettopp på nyhetene at Telenor "narret" kundene sine ved å ikke opplyse om at hvis de ville ha flere enn en maskin på nett måtte de ha noe som heter nettverkskort og koble maskinene sammen. Noen flere som synes at den var litt feilvinkla?

 

Det jeg reagerte på er at her prøver man å fremstille Telenor som store stygge ulven fordi at de ikke har skrevet på sine sider at om man vil ha flere maskien opp mot samme adsl modem så må de ha nettverk. Og regnestukket demse som kom på nesten 12000 kr for den dyreste løsningen. sikkert fint, men det er jo ikke telenor sin skyld at folk ikke har peil på PC eller trur det at hvis man har flere PC`er i huset så vil de kommunisere med hverandre bare de er slått på.

 

Så på nextgentel sine sider at man kunne koble 4 maskiner på samme modem bra at de har den informasjonen, men de sier heller ikke noeom nat man trenger 4 nettverkskort og HUB hvis man ikke vil ha 4 ledninger av forskjellige lengder gjennom hele huset da.

 

Greit Telenor er ikke den mest perfekte leverandør av slike tjenester, men det er ineg. jeg har selv Telenor ADSL og det har jeg ikke hatt noen problemer med overhodet. Så jeg har ikke så mye vondt å si om "Telehor" annet enn prisen da.

 

Ikke er jeg noen telenor tilhenger, men jeg tror ikke at alle andre billigere løsninger er bedre enn telenor. Man kan si mye om hastigheten til telenor, men de harv fatkisk opplyst om at hastigheten er opp til 704kb i sekundet og at de ikke kan garantere at denne vil ære det til enhver tid. Der kommer linjer og slikt inn og.

 

Hadde vi ikke hatt Telenor, hvem skulle vi da klaget over. Det hadde sikkert vært Tele2 eller nextgentel eller blucom som hadde fått masse klager da.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror TV2 har lite å gjøre.

 

Telenor ADSL er jo ikke et netverks produkt, det er et internett tilbud ikke noe annet. Ønsker folk å runne netverk er dette egentlig kundens eget ansvar ikke ispen. Tv2 burde også gjort litt mere grunn arbeid hvis de skulle ha den reportasjen troverdig. Folk flest har vell ikke råd til å runne trådløst netverk heller. En å bruke elkjøp som eksempel da usj.

Lenke til kommentar

MEN! Så dere rekalmen etter nyhetene da??

Ingen fart: Ingen morro! Telenor ADSL.

F A E N ta dem! Det er visst INGEN i hele Norge som tar opp denne saken i de store mediene. Du må liksom innom spesialiserte sider som våre for å bli opplyst om hva som ligger bak ADSL-reKVALMEN fra TeleHor!

Greit nok at en må ha nettverk for å ha flere PC'er i samme hus, men verre er det at en venter i flere ÅR på en vare en har bestillt!!!!! Grunnlaget må egentlig være lagt innen en vis tid siden TeleHor reklamerer for det. Det kan ikke finnes hjemmel i loven som sier at hvis du reklamerer for et produkt , må du regne med flere års ventetid!

(Er det ikke folk fra Forbrukerombudet her ....?)

 

 

[ Denne Melding var redigert av: Gisle på 2002-02-26 19:32 ]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...