Gå til innhold

Valg av skjerm


niChuuu

Anbefalte innlegg

Sjekk ut det nye oppsettet mitt

 

https://www.komplett...0b-18562cf0aa30

 

Jeg skal velge meg en 27" gamingskjerm med budsjett opp til 7000,- , men gjerne billigere. Kommer til å bruke skjermen til alt fra rollespill til rts og fps. Kan ingenting om gsync, hz, freesync eller oppløsning. Alt jeg vet er at jeg vil ha en skjerm som kan utnytte kraften i den nye pcen. Ikke nødvendigvis 4k.

 

Alt kommer til å føles som en kraftig oppgradering, for skjermen jeg har nå er en 24" benQ fra 5 år tilbake, og da var den below average :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I dine sko ville jeg nok gått for denne. 1440p er en oppløsning som er litt tung, selv for et GTX1070. Så 4K er egentlig bare å glemme. Man må gjerne såpass langt ned i grafikk kvalitet på 4K, at det likevel ser likt eller bedre ut med høyere kvalitet i 1440p. En 1440p skjerm med IPS som gir bedre innsynsvinkel, og litt bedre farger, er også et alternativ. Men dessverre et som begynner ca. en tusenlapp over din maks.

 

Om du er interessert kan du ta en titt på FAQ i signaturen min angående G-Sync/VSync etc.

Lenke til kommentar

Så lenge du får med kvittering fra utsalgssted ser jeg ingen problemer egentlig. Som du ser, har jeg denne skjermen selv. Og jeg er i grunnen godt fornøyd med den. Jeg prøvde en av disse IPS skjermene som jeg nevnte. Men de har en god del lenger pixel respons tid, og endte med at jeg sendte den i retur. Jeg foretrekker altså PG278Q med sitt raskere TN panel, som er ganske bra i fargene i forhold til å være TN. Men innsynsvinkel er en liten utfordring om du setter den i portrett modus.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...