Gå til innhold

Tv-out


matsp

Anbefalte innlegg

Jeg har et radeon 8500, og har lyst til å kople det til tv-en, men når jeg gjør dette blir det ikke noe farge på tv-en, samme problemet hadde jeg med mitt forrige skjermkort (vodoo3). Det er greit at tv-et er av litt eldre utgave, men siden jeg får bilde burde jeg også kunne få farger. Testet kortet på et nyere tv-en og der kom samme problem i startet, men der var det heldigvis en knapp som stilte mellom forskjellige moduser, slik at jeg etterhvert fikk farger. Men disse instillingene finnes ikke på mitt tv! Finnes det noe programmer som kan fikse dette

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har samme problemene med mitt MSI Geforce 2ti. Jeg har et litt eldre tv jeg også, men noe som hjelpte meg, var å innstallere tvtool 6.0

Du finner en beta-versjon på http://www.tvtool.de/index_e.htm, men den fungerer dessverre i bare 10 minutter. Jeg er ikke sikker, men jeg tror faktisk at den kun fungerer for nvidia-chipsets.

Jeg benytter dette forumet til å spørre om noen har funnet en annen løsning på dette. Jeg vet at du skal egentlig ha mulighet til å velge mellom "composite" og "s-video" blant noen innstillinger, men de eksisterer ikke hos meg.

Lenke til kommentar

Det kan hende du kan skifte video mode/type som blir sendt ut fra skjermkortet (mellom rgb og s-video eller vel, husker ikke helt i farta... muligens video og s-video). Dette kan jeg på mitt Asus 7700 Deluxe kort og da får jeg farger på den måten. Dette gjør du i din skjermkort software.

 

Hvis du ikke har muligheten til dette er det bare å kikke på nye tv'er eller leve med svart hvitt.

 

PS: Du kan også stille om på tv'en for at den skal ta imot riktig type signal, men dette fungerer vel mest på nye tv'er.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...