Gå til innhold

CV og søknad som førstegangssøker


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg er 16 år og skal nå søke jobb. Jeg skal søke 2 ulike steder, cubus og rema1000. Til cubus sender jeg en åpen søknad, men på rema til en utlyst stilling. Jeg starter på vgs til høsten så jeg har bare grunnskole som utdanning, og jeg har heller aldri hatt jobb før.

 

Trenger noen tips til hvordan jeg skal skrive cv når jeg ikke har så mye å fylle ut og hvordan jeg skal skrive søknad til de ulike butikkene. Andre tips når det kommer til jobbsøking blir også satt stor pris på :)  

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+921324

Hei! Dersom du logger på / registrerer deg på WebCruiter og lager en CV der, så går det an å eksportere denne til en PDF-fil. Da får du et dokument som ser veldig bra ut; adresse, telefonnummer og epost kommer på rett sted. Greit å slippe å tenke på hvordan CV'n skal se ut, webcruiter tar seg nemlig av det.

 

Endret av Slettet+921324
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Litt sen til festen her, men skulle noen andre (unge) jobbsøkere lese denne tråden, så ønsker jeg bare å understreke det The Avatar skriver. Jeg er veldig enig.

 

Finn en CV og søknad mal, hold det ryddig og oversiktlig, og legg energien i søknaden. Merk at søknaden ikke er et sted du skal gjenfortelle det som står i CVen, men heller forklare hvorfor du er den rette til stillingen, og hva du kan gjøre for arbeidsgiver. Bedriften du nemlig søker til har utlyst en stilling/vil ansatte noen, fordi de har et problem å løse/et behov å dekke. Vis at du kan dekke dette! Lykke til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...