Gå til innhold

Den Gigantiske Pokemon Go tråden


Anbefalte innlegg

Her i bygda ser det ut til at alle spooferne har forsvunnet. Har i alle fall ikke sett noen i gymmene på lenge, verken før eller etter updaten. Skulle bare ønske det var flere fra gul og rød som spilte, så man fikk litt motstand. Det er én gym som blir tatt av gul et par ganger om dagen, men vi (blå) er jo så på'n at det varer ikke lenge, før gymmen er blå igjen. :p

Det her er jo problemet. Gym endringa no var til fordel for sauene som speler blå. Med sauer meiner eg at det er altfor mange som er blå, og det blir flokkmentalitet - det går ikkje på intelligens. 6 åpne plasser - ja takk. Som levner oss som ikkje har noke i mot å spele underdog liten sjanse i det heile tatt. Er det noke dei burde sett på så er det tiltak for å jamne ut den heilt ekstreme skeivfordelinga. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel, sånn går det når folk velger blått. Jeg bala lenge med å finne ut hvem jeg skulle være. Endte opp med blått fordi jeg liker fargen bedre enn gult og rødt.

 

Og jeg ser veldig mange instinct og valor, bare ikke på dette tettstedet. Det var mye gult nedover Oppland, for eksempel, og jeg så en del røde i Stavanger i fjor sommer. Og da jeg var i Nevada og California i fjor høst, var det veldig mange flere gule og røde å se, enn blå, så den skjevfordelingen heller jeg mot at er mer regionalt. Noen steder er det veldig mye av x, andre steder y eller z.

Lenke til kommentar
Har ikke drevet så veldig mye med gymmer etter updaten, men tror du har rett.

 

Før updaten pleide jeg å gå for gymmer i litt mer øde områder, som gjerne ble stående uendret i både uker og måneder. Med denne taktikken har jeg fått 100 coins nesten hver eneste dag det siste halvåret.

Nå virker det derimot som en perfekt gym er en hvor man blir slått ut etter 500 min, da dette vil gi maks uttelling. Alternativt 500 min fordelt på flere gymmer.

Lenke til kommentar

Ja noe sånt.

 

Satt på spissen, om en setter seg inn i mange gyms, står der en uke og blir

kastet ut fra alle samme dag så ender en opp med 50 coins på en uke.

 

Så her er det ingen fordel om en farge dominerer ett område og blir stående lenge i gyms.

Da blir det lite å shoppe for.

Lenke til kommentar

Jepp, nå er det egentlig om å gjøre å bli slått ut før kl 24.00 til hver dag, og med pokemoner som har stått i tilsammen 500 minutter (9 timer og 20 min.) som nevnt over her.

 

Det eneste er at man får bedre gym badger (bronse, sølv og gull) til lengre man står der, og en bedre gym badge skal visst gi mer items når man snurrer gymmen.

Det er flere måter å øke det på: http://www.eurogamer.net/articles/2017-06-23-pokemon-go-gym-badges-bronze-silver-gold-4819

 

From there, Gym Badges come in Basic, Bronze, Silver and Gold varieties, each offering improved rewards when spinning the Photo Disc, and possibly during Raid encounters.

 

How to get Bronze, Silver and Gold Gym Badges

 

We do know we'll be able to level up Gym Badges by performing the following activities (thanks to the Silph Road sub-Reddit for clarifying some of these numbers):

 

Adding Pokémon to the Gym (+ 100 Badge XP)

Holding a creature at the Gym (+1 Badge XP per minute)

Defeating a defending Pokémon (CP of Pokémon defeated divided by 10)

Winning a Raid battle (+ 1000 Badge XP)

Giving Berries to Pokémon held at the Gym (+ 10 Badge XP, as well as 20 Stardust and a possibility of Candy)

By performing the above activities, whether you are passive and prefer to increase Motivation as you pass a Gym or are actively battling and holding creatures there, you can easily level up your Badge over time and increase the rewards you receive.

 

The tier requirements are as follows:

 

Badge Additional XP Total XP

Bronze 500 XP 500 XP

Silver 3500 XP 4000 XP

Gold. 26,000 XP 30,000 XP

Endret av Hanne9867
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Kan noken forteller team blå at dei skyter seg sjøl i foten med å mure inn 6 tungvektara i alle gyms då mao?

Langt bedre å sette inn 6 miniputter - blir vel ståande like dei som alt anna?

Tror du har misforstått noe. En pokemon med full HP med slås like mange ganger uavhengig av hva det er, men en "tungvekter" er mer jobb å slå. Det er mange low levels som ikke klarer det, og mange high levels som ikke gidder. Setter du inn noe ræva er det desto enklere å få demotivert dem.

Lenke til kommentar

Nettopp. Enklare at gymmen blir tatt. Enklare å få ut gull framfor å sette inn 6 digre som aldri blir utfordra og en får 50g ei veke seinare.

 

Poenget mitt er, etter bekreftelse fra andre her at det bør vere i team blå si beste interesse å ikkje toppe laga sine i gyms, for det skader inntjeninga deira og.

 

..med forbehold om at eg har misforstått. Om eg har så bør dei adressere det ødelagte lagsystemet.

 

Edit: lagsystemet bør gjerne adresserast uansett.

Endret av Whiteshit
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Poenget mitt er, etter bekreftelse fra andre her at det bør vere i team blå si beste interesse å ikkje toppe laga sine i gyms, for det skader inntjeninga deira og.

Tror de fleste high levels gir litt blanke i coins til 5 kr 50 øre dagen. Da tror jeg bonus en får på raids av at laget holder gymmen er verdt mer, for ikke å snakke om verdien av å kunne drive by fore pokemon med bær for å få kjapp badge XP og mulighet til candy.

Endret av Slettet+89234341
Lenke til kommentar

Og hvordan skal de "fikse" det? Kan ikke tvangsflytte folk, man velger jo lag basert på hva vennene har så de kan spille sammen. Eller for å være "motsatt" av laget det er flest av i byen. De kan ikke bare begynne å flytte folk rundt helt plutselig. Det blir som å tvinge folk fra alliance over til Horde i World of Warcraft. River opp guilds og venneflokker. Der kan de balansere antallet på serverne hvertfall. Men pokemon bruker jo bare en stor server.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Her jeg bor er det gult som dominerer, i nærmeste by er det rødt og enda litt lenger unna er det blått. Det var en stor fordel sånn som gymmene var før, men nå som det lønner seg å bli slått ut til hver dag er det ikke det lenger. De fleste tror jeg ønsker seg coins for bl.a. å kjøpe lucky egg og raskere få XP og levle opp.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Lagsystemet er helt idiotisk, har ingenting i spillet å gjøre. Merker det enda bedre nå som det er raids - folk sosialiserer på tvers, og folk har dårlig samvittighet for den ene stakkaren som får færre baller enn de andre fordi ingen andre fra samme lag er der. Akkurat inne igjen etter en runde sammen med en annen fra samme lag og en fra et annet. At vi sykla for fort forbi en Rattata i veikanten var en større bekrymring enn noe som helst relatert til lagfarger og hverm som holder gyms.

 

Det er mange måter å fjerne lag på som åpner for andre, bedre muligheter. Én mulighet er å ha NPC gyms, kanskje som scaler etter trainer level, kanskje tematisert (fire gym etc). Kunne fått noen coins for å slå en slik gym heller enn de idiotiske coinsystemene de har kommet med hittil.

 

En annen mulighet ville være at du hadde et lag (party) med 6 pokemon, og når du kom til en gym, ble du registrert på den gymmen. Hver gym ville da ha en liste over hvem som hadde vært der (kanskje begrensa til siste XX personer eller YY tid), og andre spillere kunne utfordre laget til en spiller av tilsvarende level, med noen coins som premie.

 

Mange muligheter, men det systemet som finnes nå må være en av de dårligste mulighetene. Det er rett og slett bare gørr kjedelig.

Lenke til kommentar

Jeg er fornøyd med systemet, jeg. Endelig har jeg lyst til å være i gymmer, ikke bare spille for å "catch 'em all". 50 coins om dagen gir jeg egentlig faen i, jeg kjøper coins, det er ikke særlig dyrt. Setter meg egne mål, som å ha en av hvert kjønn registrert i pokédexen. Eller få så mange medaljer som mulig. Det eneste som er irriterende er at de fjerna training, slik at jeg aldri får gjort ferdig den medaljen. :p

 

Jeg får nye bekjentskaper fra alle lag, fordi vi kommer i prat under raids eller mens vi kniver om gymkontroll. Det er ganske greit, i grunn.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...