Gå til innhold

Den Gigantiske Pokemon Go tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+89234341

Samme her, sto og fighta en gym da en tredje pokemon plutselig dukka opp i gymmen. Ingen i nærheten.

 

De bør skrote hele team- og gymsystemet. Gymmer bør være NPC-baserte og la deg slå dem en gang om dagen for en premie, med autoskalert NPC CP og reward basert på CP på laget du går inn med. Hele konseptet med forskjellige lag er idiotisk.

Lenke til kommentar

SpoofeBot helvete allerede ute ved gyms. Sto rett ved gymmen utfor jobb og forklarte en kollega om gymsystemet når min pokemon bare mista masse CP hele tiden selv om ingen var i nærheten. Dritt det her altså.

 

Vel, satte du inn en pokémon med over 2000 cp? De mister motivation raskere enn de med under 2k.

Lenke til kommentar

Tro meg, dette gikk så fort at det var ikke noe motivation loss. Spoofere er overalt. Jeg sto der og "motladet" med razz berries klarte ikke å holde følge. Dette var midt på en åpen gressplen utenfor der jeg jobber. Ingen andre i nærheten.

 

Nå må de klare å bli kvitt disse tredjeparts app spillerene.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Litt usikker på hva jeg synes om de nye gymmene. Virker ikke veldig revolusjonerende, akkurat.

 

Fikk akkurat en "Free Raid Pass" fra å spinne en gym, og raid-taben viser ikke lenger at man har for lav level. Kan tyde på at raids også nærmer seg!

Lenke til kommentar

Her i bygda ser det ut til at alle spooferne har forsvunnet. Har i alle fall ikke sett noen i gymmene på lenge, verken før eller etter updaten. Skulle bare ønske det var flere fra gul og rød som spilte, så man fikk litt motstand. Det er én gym som blir tatt av gul et par ganger om dagen, men vi (blå) er jo så på'n at det varer ikke lenge, før gymmen er blå igjen. :p

Lenke til kommentar

Brukt de siste 3 timene på å ferdes rundt i bygda, så nå har jeg pokémon i 9 av de 11 gymmene her. Vi har vært 6-7 som har farta rundt og gitt bær hist og her, og tatt ned ypne gulinger. Skøy og sosialt.

E: Kjekt å vite.

"Oh also, there's diminishing returns for each berry you (specifically you) feed a Pokémon. The first berry you feed the Pokémon will heal them for a large amount, then the next one feeds them for half, and the next one feeds them for half of that, etc.

This is only for YOU. If two people feed the same Pokémon once, they'll both get the full value.

Also, it looks like Niantic put in a failsafe for people standing around a gym and not leaving (like spoofers); the Pokémon you have in the gym will decay faster if you stay within range of the gym for a while. This doesn't happen if someonebody else is there, just you. "

 

Enda mer kjekt å vite:
 
"Cool little change, if you use the search feature for your pokemon and type in 'evolve' it will show you everything you have enough candy to evolve."
 
og
 
"Also, if you type a + before a Pokémon, it'll show you everything in its evolutionary line (so, +pikachu would show Pichus, Pikachus, and Raichus). Handy when deciding what to evolve or dump when the line is split across generations."
Endret av Datasmurf
Lenke til kommentar
Fikk deltatt på et raid nå. Vi var 4 stk mot en Rhydon med over 30 000 CP. Vi rakk akkurat å ta den før tiden gikk ut, tror det var rundt 5 sekunder igjen.

Som premie fikk jeg noen revives, rare candies, golden razz berries og en TM for charge moves.

Fikk også muligheten til å fange Rhydon, men den var ikke særlig bra. 1800 CP og 78% IV.

 

Med TMen ble jeg endelig kvitt Hyper Beam på min 100% Dragonite. Den har nå det interessante movesetet Dragon Breath og Outrage.

Lenke til kommentar

En av fordelene ved de nye gymmene er at man slipper å stresse rundt og være redd for at noen ramler ut før man før cashet inn. Nå får man coins etter hvor lenge de har stått der, men man får det først når de har blitt kastet ut.

 

Jeg har fått 89 coins på 26 timer, og det stemmer jo ikke helt med at man skal få 1 coin pr. time.

 

Ellers har jeg oppdaget at man bare får max 50 coins pr. dag, for jeg fikk nylig tilbake en som hadde stått i ett døgn og da fikk jeg ingenting siden jeg allerede hadde fått 50 coins idag. Nå har jeg én igjen og håper den klarer seg til over midnatt!

Endret av Hanne9867
Lenke til kommentar

Nei, det er 1 coin per 10 minutt, nå. Og maks 50 om dagen.

 

Plager ikke meg så mye. Jeg har pokémon i så mange gymmer i Sør-Trøndelag og Oppland, nå, at det holder lenge. :p Dreiv og kniva med rød (første gang på lenge jeg har sett en rød gym, eller folk fra valor i det hele tatt) på Dombås i en time i går og i en time i dag. Og prøvde å fikse blå dominans i Lom kommune og Dovregubbens hall. Holdt begge i over et døgn, så det er jeg fornøyd med. Skal ikke ta lang tid å få gullmedaljen for å ha holdt en gym i 1000 timer, akkurat.

Lenke til kommentar

Idag prøvde jeg meg på et raid, og med en pokemon på ca 5000 CP gikk det greit å nedkjempe. Gøy med litt nye items og artig å klare å fange den etterpå. Det som er litt dumt er at man ikke kan sette inn noen pokemon så lenge raidet varer, - da må man vente til enten man har nedkjempet den i raidet eller til tiden går ut.

 

Det har blitt enklere å sette pokemon i gymmer, så jeg setter inn der jeg kan og håper at én ramler ut hver dag så jeg kan få 50 coins pr. dag. Det er liksom ikke noen vits i å holde de i gymmer over flere dager siden man ikke får noen coins så lenge de sitter inne.

Lenke til kommentar

Men jo høyere level det er på raidet jo bedre er pokemonen som spawner, litt ala Eggs. Kan soloe lv 1-2, men over det er umulig..jeg og bror rusla bort til en lv4 raid der det satt 6 andre og ventet på timeren, og vi failet første gang men klarte det neste gang Det var en charizard med 28000 CP. Og han fikk 1500-something når jeg kunne fange den etterpå. . Det kom en til med på siste forsøket. Greia med raidbosser er at de får alltid best IV. Men er alltid lvl 20, altså aldri superhøy CP når du fanger de. Må powere opp for å få de over 2000 da.

 

Kan bare ha ett Free raid pass pm dagen men så mange premium pass du vil. De koster 100 coins. Så man sløser liksom ikke pass på en 1100 magikarp boss da..eller kanskje det blir en glimrende gyarados..who knows.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Mja. De får vel IV mellom 70 og 100, gjør de ikke? Både machamp-en og exeggcutoren jeg fikk i går var på rundt 80. -_-

 

Og man kan bare ha ett free raid pass om gangen om dagen, men om du har et fra for noen dager siden, bruker det, og spinner en gym igjen, kan du få et nytt gratis å bruke. Det vet jeg, for jeg hadde et pass fra fredag, som jeg brukte i går, og så fikk jeg et nytt like etterpå, som jeg brukte 5 minutt etterpå. :p Har fortsatt premiumpasset jeg kjøpte meg liggende ubrukt.

Lenke til kommentar

Testet det igår jeg også. Fikk nytt free pass på første gym-spinn etter å ha brukt det forrige. 

Men man må jo veie hva som lønner seg å bruke premium pass på. Trenger ikke enda flere magikarps liksom. 

 

Det beste man får er rare candy som kan brukes som candy til alle typer pokemons. Bare det sparer deg jo for flere mil med buddy-trasking. Ingen vits å støvsuge alle gyms som får raids på seg hele tiden, da ryker det mye penger på premium passes. Vet ikke om jeg gidder å ta l1-2 raids lengre. Det var jo kult at vi ble en gruppe på 9 stk på l4 raidet igår, selv om jeg og bror ikke snakket med de andre, vi satte oss bare litt unna og joina raidet.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...