Gå til innhold

Den Gigantiske Pokemon Go tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det finnes mange videoer på youtube, og her er en kortere versjon enn den ovenfor her. Nå er det bare å begynne å samle razz berries, for det skal visst brukes til å fôre pokemonene som står i gymmer. Jeg har brukt endel bare for å bli kvitt de, men nå må de spares.

https://m.youtube.com/watch?v=KNrxcoBEioY

Razz berries er jo brukbare, i motsetning til nanab. :p Aner ikke hvor mange jeg har brukt på cyndaquils som ikke vil inn i pokéballene mine ila. eventet.

Lenke til kommentar

Veldig rart at de ikke bare kan banne tredjepartsprogrammer. Men jeg tror veldig mange kids bruker dem uten å tenke på at det er "ulovlig". Hvis de greier å detektere dem med en strek, hvorfor ikke bare banne kontoene istedet?

 

Jeg er også redd for at gymsystemet blir utnyttet av spoofere. Det blir jo veldig lett for disse botene å fly rundt i alle gymmene i en by og feede razz berries til alle pokemons som står i gymmene. Altså blir hele miste-CP-over-tid-systemet mislykket.

Lenke til kommentar

 

Det finnes mange videoer på youtube, og her er en kortere versjon enn den ovenfor her. Nå er det bare å begynne å samle razz berries, for det skal visst brukes til å fôre pokemonene som står i gymmer. Jeg har brukt endel bare for å bli kvitt de, men nå må de spares.https://m.youtube.com/watch?v=KNrxcoBEioY

 

Razz berries er jo brukbare, i motsetning til nanab. :p Aner ikke hvor mange jeg har brukt på cyndaquils som ikke vil inn i pokéballene mine ila. eventet.
Ja, nanab er jo helt ubrukelige. De er jo bare der for at pokemonen skal stå i ro, og det pleier sjelden å være vanskelig å treffe de. :) Selv om vi fikk oppdatert så er ikke gymmene oppe og går ennå, håper det ikke tar så lang tid. Ellers så bør de absolutt stenge kontoene til spoofere, for det er jo enklere enn noen gang å holde pokemoner inne med det nye systemet med fôring av bær og der har jo de en stor fordel. Endret av Hanne9867
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Dro ut, testa, gikk lei på 10 minutter. Raids er ikke aktive, så får håpe de er mer vettuge.

IMHO er det ikke spesielt moro å stå på samme plassen og slå en pokemon 10 ganger for å demotivere den.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...