Gå til innhold

UE Boom


Anbefalte innlegg

Hei har tenkt til å kjøpe en høytaler lignende UE Boom som er lett å ta med seg men samtidig gir god lyd. Har sett litt på UE Boom og UE MegaBoom men også litt fra JBL. Jeg er dessverre veldig dårlig på høytalere og lurer derfor på hva som er bra og hva som er dårlig. Noen anbefalinger? 

 

Takk på forhånd :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette er vel for å ta med seg litt rundt i feks parken osv.

Her er det vel morofaktoren som er avgjørende, ikke nødvendigvis hvordan de gjengir musikken.

 

Hvis du har muligheten så vil jeg anbefale deg å dra innom en butikk å høre på litt forskjellige av disse. 

 

Ser den ene fra JBL er vanntett, det er jo ganske kult faktisk. 

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Hei.

 

Det å lese anmeldelser kan være en fin pekepinn, men husk på at vi oppfatter lyd litt forskjellig. Det som høres bra ut for en eller flere personer, høres kanskje ikke like bra ut for deg eller andre. Du kan kjøpe en høyttaler på Elkjøp og teste den i 30 dager, og returnere den om du ikke er fornøyd. Men ikke prøv å spør de som jobber i slike butikker om råd, for stort sett har de ikke peiling.

 

Jeg kan si så mye som at jeg har testet JBL Charge 3, og var ikke fornøyd. Lows og low mids overgår alt som heter highs. Det er ikke valuta for pengene, spør du meg. Jeg kommer til å returnere den. Dette er andre JBL produktet jeg har måttet returnert grunnet misnøye, så jeg kommer ikke til å røre dette merket igjen.

 

Den jeg ser på nå, heter Jam Heavy Metal og er på tilbud på Amazon akkurat nå. Lurer på om jeg skal gå for den, men det er veldig lite info om den av en eller annen grunn. Lurte på om noen har erfaringer med merket eller produktet?

 

Etter litt mer lesning, stryker jeg den av listen. Jeg har konkludert med at for å få en bluetooth høyttaler som leverer bra nok lyd for meg, så må jeg opp i en pris som ikke er aktuell. Dvs. 2500+. Det er jeg absolutt ikke villig til å betale for noe som leverer dårligere lyd enn et 2.1 system til lavere pris.

Endret av Ariette
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...