Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg skulle bytte ut hovedkort, cpu, skjermkort, minne, kabinett osv. Var litt i stuss på hvilke produkter jeg skulle velge. Men i overkant av 7000/8000 skulle jeg bruke. Skrev til Mpx med en liste over mine forslag, og spurte om dette var et bra valg. Hørte ikke et pip tilbake!! Jaja, tenkte jeg. Da legger jeg pengene fra meg et annet sted. Internettbutikker som yter dårlig kundeservice og oppfølging, får ikke en krone av meg!

Jeg sendte samme mailen til PCbutikken.no og fikk svar samme dagen. Diskuterte på mail og fikk alltid kjapt svar. Bestilte og varene kom i løpet av ca. en uke. Så mpx: Dere gikk glipp av nesten 8000 kroner. Men pytt, dere lever vel fortsatt for det. :roll: Og PCbutikken.no: Takk for god service!! :p:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er enig i at det er dårlig av MPX å ikke svare på mailen din... Men, når det gjelder garanti og andre retursaker, er det ingen som yter bedre service enn MPX! Det er det ingen tvil om! Har handlet fra stort sett alle webshoper i Norge, og MPX er den suverent beste når det kommer til service. Det kan jo hende at det har hatt mye å gjøre og at denne typen ekstraservice i forkant av et kjøp ble nedprioritert til fordel for andre antatt viktigere saker...Hva enn det måtte være..

 

Men, de burde ha svart deg...

 

Uansett håper jeg at du ikke må returnere noe til pcbutikken, for da vil du mest sannsynlig ønske at du hadde handlet hos MPX....

 

Uansett, lykke til!

Lenke til kommentar

De burde svart,, men jeg kan til en viss grad forstå MPX. Hadde det vært en bestilling hadde de nok reagert fort, men min erfaring er at den typen forespørsler svært ofte kommer fra folk som har fått et tilbud på akkurat de delene andre steder. Man prioriterer ganske enkelt sikre salg foran de usikre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...